GURBETCiLER DURAGI:)

Aman gulum allah iyilik versin:)valla bizde oyle yuvarlanip gidiyoruz isteiyiler cok sukur teyzesi enerjileri yuksek masallah bende pil bitiyo o ayri tabiuyudular cok sukurde azcik keyif yapiyom bendesen neler yapiyosun bakim ?

Tipik öğrenci hali, bu sefer dertten sıkıntıdan değil parasızlıktan tıkıldım eve

Boğazlarım kötüydü faranjit olmuş, annemin deyimiyle malak gibi yatıyorum tüm gün gelsin bitki çayları, gitsin antibiyotikler hobareeey

Gecmis olsun canim yaa oyle yata yata da halsiz dusersin,hareket et biraz et suyuna corba yap ic bol limonlu..bide bogazina tarcin limon ve bal karisimi yap gunde 3 defa ye ondan iyi geliyor bogaza tavsiye ederim

Gecmis olsun canim yaa oyle yata yata da halsiz dusersin,hareket et biraz et suyuna corba yap ic bol limonlu..bide bogazina tarcin limon ve bal karisimi yap gunde 3 defa ye ondan iyi geliyor bogaza tavsiye ederim

Aynen arada bi süpürge, vileda yapıyorum, bi çorba yapıyorum sonra hoop yatış..

Tarçın da ekleyeyim madem. Zencefil zerdeçal karabiber yapıyodum genelde belki onun da faydası olur. Öyle saçma ki hava 3 gündür, bildiğin sıcak 17 18 derece. Şimdi kar geliyomuş yarın. Te allahım iyice bozduk bu dünyanın ayarını ..

Tarcin iyi geliyo tatlim sen dedigim karisimi yap :)valla daha ayari bozulmasinda ne olsun cok bile dayandi bizeoyle yorgunumki gozlerim istemsiz kapaniyo valla ben yatayim en iyisi kuzum sende gel arada buraya takilirizkendine cok iyi bak gecmis olsun tekrar sicak tut kendini opuyorum canim iyi geceler

Iyi geceler naneciimm allah rahatlik versin

Tamam bıdıkları mıncır benim için yoğur bi güzel hamur gibi

Hadi iyi geceler iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…