- Konu Sahibi naneelimoonn
Kıbrıs'tan selamlarkız seni allah ne yapmasın sabah sabh iyi güldürdün ahhahaha performansını iyi bekliyorum merdane gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrıs'tan selamlarkız seni allah ne yapmasın sabah sabh iyi güldürdün ahhahaha performansını iyi bekliyorum merdane gibi
Selamlar canim hosgeldin nasilsinKıbrıs'tan selamlar
Çok geçmiş olsun şükür temizmis... ay bu ara ders mers hak getire tembele bağladım iyice sende ne var ne yok:)Gunaydinn kuzum:)reyhan canim annesinin yaptirdigi tahliller vardi bugun sonuclari alicaklar hayrilisiyla kotu bir durum yok cok sukur:)sen nasilsin alamanci dersler nasil gidiyor?
Sagol henuz sonuclari bildirmedi reyhan insallah temiz cikmistir:)ayy hic sorma bende tembel tembel oturuyomhavada soguk hic bisey yapasim gelmiyor:)sen calisiyormusun canim ?Çok geçmiş olsun şükür temizmis... ay bu ara ders mers hak getire tembele bağladım iyice sende ne var ne yok:)
Şimdi kan tahlili vermeye gidecez birkaç dakkaya çıkarız Ben adetim beş gün geçmişti idrarda iki çizgi çok belirgin çıktı gene kan verecem ne olur ne olmaz. Biraz geç kaldık eşimin işinden dolayı. Bi buçuk aylık oldu nerdeyseSelamlar canim hosgeldin nasilsin
İyiyim teşekkür ederim sizleri sormalı.Selamlar canim hosgeldin nasilsin
Bir an korku işte abla, o an öyle yazdım, sabahın o saatinde gücü morali bile burada aradım, iyiki varsiniz, biz iyiyiz şimdi, merak etmeyin aklınız bizde kalmasın :) birde o da hastaymis ya odasına bakayım bi gelmiş mi, kiyamadim yine, Ayy bide konya erkeği yaa iyice Nazlı olur şimdi hastayken :) bu arada benim dedem de Konyalı onun için ne kadar Nazlı olabileceklerini tahmin edebiliyorum yanlış anlaşılmasınHayat bu guzelim buyumeseydik iyiydi haklisin..ama hayat mucadele demek savasmak demek yeri gelince,rabbim dermansiz dertlerle sinamasin yeterki herseyin ustesinden gelinir canim...nefes aldigin muddetce umut her zaman var demektir:)
Ayy cok sukur reyhanim cok sevindim insallah annen daha iyi olacak:)ona destek olmaya devam et canim allah herkese senin gibi hayirli evlatlar nasip etsin canim benim:)Selam canım ablalarim, onkoloji doktorumuz tomografi sonuna göre tumorun 1 cm büyüdüğünü emar sonucuna göre kuculdugunu kendi fikrine göre sabit kaldığını söyledi, ama maşallah diyeyim annemi iyi buldu, iyi gördü, cerrahi yöntemle tumor alinabilir mi diye düşündü cerraha yönlendirdi, cerrah da annemi iyi buldu geri onkolojiye yönlendirdi, sonuç pazartesi belli olacak ama galiba genel anlamda iyi, işte böyle canim ablalarim
Istee buu guzelim senden bekledigimde buydu:)olacak allahin izniyle yaterki inan buna hayat mucizelerle doludur onemli olan farkindaliktir unutmananeelimoonn abla içimde güzel bir his var, hersey güzel olacak buna inanıyorum
Anliyorum canim bazi anlar oluyor insan korkuya endiseye dusuyor tabiki insaniz sonucta:)yahu iste diyom erkek hastaysa tam sirasidir bazi seylerinamma nazli oluyolar bunlar o yuzden simdi harekete gecme vaktidir...beklemeBir an korku işte abla, o an öyle yazdım, sabahın o saatinde gücü morali bile burada aradım, iyiki varsiniz, biz iyiyiz şimdi, merak etmeyin aklınız bizde kalmasın :) birde o da hastaymis ya odasına bakayım bi gelmiş mi, kiyamadim yine, Ayy bide konya erkeği yaa iyice Nazlı olur şimdi hastayken :) bu arada benim dedem de Konyalı onun için ne kadar Nazlı olabileceklerini tahmin edebiliyorum yanlış anlaşılmasın
Hayirli olsun canim:)kac yillik evlisin?ilk hamileligin galiba:)Şimdi kan tahlili vermeye gidecez birkaç dakkaya çıkarız Ben adetim beş gün geçmişti idrarda iki çizgi çok belirgin çıktı gene kan verecem ne olur ne olmaz. Biraz geç kaldık eşimin işinden dolayı. Bi buçuk aylık oldu nerdeyse
Teşekkür ederim. Demin telefon ettik gebelik varmış. İkinci hamilelik üçüncü çocuk. İlk ikiz olmuştu. İkizler 21 aylık henüz. Küçükler ama işte kısmet. İkizle r tüp Bebek'le olmuştu DİE. Olur DİE düşünmemiştikHayirli olsun canim:)kac yillik evlisin?ilk hamileligin galiba:)
Ayy canim ya allah bagislasin:)demekki bu dunyada nasibi varmis bebisin allah anali babali buyutsun gozunuz aydinTeşekkür ederim. Demin telefon ettik gebelik varmış. İkinci hamilelik üçüncü çocuk. İlk ikiz olmuştu. İkizler 21 aylık henüz. Küçükler ama işte kısmet. İkizle r tüp Bebek'le olmuştu DİE. Olur DİE düşünmemiştik
Çok teşekkür ederim Can'ım sağolAyy canim ya allah bagislasin:)demekki bu dunyada nasibi varmis bebisin allah anali babali buyutsun gozunuz aydin
Evett çikarmayi düşünüyorumm yetti garii ne hali varsa görsünOoo hamarat kizim benim ya masallahkizz senin okuzu ardan cikarakmi ne diyon
Gozunuz aydin. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallhTeşekkür ederim. Demin telefon ettik gebelik varmış. İkinci hamilelik üçüncü çocuk. İlk ikiz olmuştu. İkizler 21 aylık henüz. Küçükler ama işte kısmet. İkizle r tüp Bebek'le olmuştu DİE. Olur DİE düşünmemiştik
Teşekkür ederiz ablam , dualariniz bizimle olsun yinede :) teşekkür ederim ablam güzel sözün için ama ben yapmam gerekeni yapıyorum zaten, Allah herkese annesiyle babasıyla sohbet muhabbet versinAyy cok sukur reyhanim cok sevindim insallah annen daha iyi olacak:)ona destek olmaya devam et canim allah herkese senin gibi hayirli evlatlar nasip etsin canim benim:)