- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Öyle mi diyorsun abla ?Kiz senin diplomayi soke soke alirik ayip ayip ediyon
Biraz önce öğrencisine mesaj attım, haberin var mı ondan diye, o da en son pazar günü telwfon da görüşmüş cok hastaydi diyor merak ettim ama kizginimBende merdane var o daha iyi kalın tam okuzlere gore. Hemen geliyorum bekleyin beni anacimm
günaydın canım geçmiş olsun inşallah sonuçları iyi çıkarGunaydiiin :) ben bugun hastanedeyim annemin sonuçlarını alacağız bizim için dua eder misiniz ?
Su an cerrahi yönlendirdi, onun sonucuna göre karar verecek, yaa keşke hep çocuk kalsaydik, hissetmesek bilmeseydik birsey...günaydın canım geçmiş olsun inşallah sonuçları iyi çıkar
Hayirlisi olsun canim:)ben evlenerek geldim...Dogru diyorsun, gözümü karartip yapicam artik. Hem kardessiz büyüsün de istemiyorum kizim.
Eee fransa dogumlumusun yoksa evlenip mi gittin ?
Gell gell merdane daha iyi olurBende merdane var o daha iyi kalın tam okuzlere gore. Hemen geliyorum bekleyin beni anacimm
Reyhanim cok gecmis olsun hic merak etme allahin izniyle temiz cikacak annecinin tahlilleri dualalarimiz seninle bitanemmGunaydiiin :) ben bugun hastanedeyim annemin sonuçlarını alacağız bizim için dua eder misiniz ?
Hayat bu guzelim buyumeseydik iyiydi haklisin..ama hayat mucadele demek savasmak demek yeri gelince,rabbim dermansiz dertlerle sinamasin yeterki herseyin ustesinden gelinir canim...nefes aldigin muddetce umut her zaman var demektir:)Su an cerrahi yönlendirdi, onun sonucuna göre karar verecek, yaa keşke hep çocuk kalsaydik, hissetmesek bilmeseydik birsey...
Gunaydinn kuzum:)reyhan canim annesinin yaptirdigi tahliller vardi bugun sonuclari alicaklar hayrilisiyla kotu bir durum yok cok sukur:)sen nasilsin alamanciNoldu kim hasta bi şey mi kacirdim
Bu arada herkese günaydın
Kız nanei limon sen dört çocuklu gormiş geçirmiş kadınsin sana bisi sorcam benim kız doğduğundan beri bazı eklem yerlerinden çit sesi geliyor sen hiç rastladinmi buna
Endise etmene gerek yok sirinim daha cok kucuk bebis o yuzden bu tur sesler cikmasi normal bence buyuyor cunku:)bazilarnda olmaz benim ufakta oluyodu mesela dr normal dedi eger agri yoksa..sende gozlemle agri varmi ve ne kadar sklikta citliyor ona gore icin rahat etmezssede gotur doktora..Kız nanei limon sen dört çocuklu gormiş geçirmiş kadınsin sana bisi sorcam benim kız doğduğundan beri bazı eklem yerlerinden çit sesi geliyor sen hiç rastladinmi buna
Hosgeldin sefalar getirdin bacimHuhuhu anneler kardeşler bacılar napıyonuz Fransa dan slmlar.yeni gördüm grubu atladım hemen içine.baktım içeri fransız dolu dedim belki bi tane arkadaş bulurum kendime .uyuyonuzdur ama şimdi bu memlekette sabah oluvermiyoki..neresindensiniz Fransanın şehir söyleyin merak etmeyin şehir den bişey olmaz ya bakarsınız komşu çıkarız :) ben çok yalnızım bacılar ya akrabam yok arkadaşım yok
Bak reyhanim adam msj atmadi diye kiziryorsun ama hastaymis daha iyilesememis demekki,erkeklerin en hassas oldugu donemdir bence su gurunu bi tarafa birak ve ara adami halini hatirini sor..valla boyle giderse ohoo yandi gulum keten helvasiBiraz önce öğrencisine mesaj attım, haberin var mı ondan diye, o da en son pazar günü telwfon da görüşmüş cok hastaydi diyor merak ettim ama kizginim
kız seni allah ne yapmasın sabah sabh iyi güldürdün ahhahahasmileyy gizzz gunaydin anam hec gorusemiyoz senle ne yapiyon bakim smokin al senin okuze torende giysin kiz bence seninki acik ara birinci gelecek kalin giyinsin merdaneler oklavalar falan kirmayak bi taraflarini
Performansta skinti yok gozun arkada kalmasinkız seni allah ne yapmasın sabah sabh iyi güldürdün ahhahahaperformansını iyi bekliyorum merdane gibi