GURBETCiLER DURAGI:)

Aynen canm iyi olur. Sen bizim dertleri dinliycende seni kim dinliycek. Sende bize anlat ama. Benim derdimde cocuk cok sukur mutlulugum huzurum yerinde ama bi eksigimiz var oda gelmiyo bi turlu

Haa durum oyleyse et tabi canim.tesekkuru etmen lazim zaten:)hani baskasiyla yollamisti oyle bi sey gecmisti bi keresinde hatta sen cok kirildim demistin ya,o bakimdan dedim hani uzatma kirginlik kismina girme anccaak simdi iyi dinleni ablani..tsk ederim belki gec kalinmis bir tessekkur ama yuz yuze gelemedik hic,bende seni gorup oyle tsk etmek istedim dersin..hem lafini cakmis olursun hemde cok uzatmamis olursun canim:)cunku erkekler dolambacli laflardan anlamaz uzatilmasindan hoslanmazlar konularin..kisa ve net olacaksin herzaman ne kadar zeki oldugunu biliyor zaten,onemli olan onu kendine asik etmeden evvel,kendine hayran etmelisin...

Aynen canm iyi olur. Sen bizim dertleri dinliycende seni kim dinliycek. Sende bize anlat ama. Benim derdimde cocuk cok sukur mutlulugum huzurum yerinde ama bi eksigimiz var oda gelmiyo bi turlu
Hic uzulme canim herseyin bir vakti zamani var elbette sende anne olacaksinkac yillik evlisin sen kuzum?

Ne kadar zeki olduğunu biliyor ? hoşuma gitti bu, söylediklerine ise bayıldım :) aynen böyle söyleyeceğim, sonucu burada paylaşırım ablam :)

Oyy kurban olurum bitanesikiz acep burayi nane abla diye cevirsemmiguzin abla gibidertler duragina hosgeldinizben size cok alistim varya her firsatta kosuyom buraya sicacik bi yuva gibi oldu canim kardeslerim arkadaslarim canlarim benim
Aynı şekilde bende öyle oldumm

abi deme lazım olur ki bu anlattıkların hiç abiye göre hareketler değil ki abinide değil tatlım aklını karıştırmak istemem ama abi gibi davranmıyor ki sen onun için okuldaki binlerce öğrenciden birisin niye bu kadar yakınlık bence başka şeyler var

Hah agzin bal yesin kuzumbasindan beri soyluyorum bende ya diyorum adamin yapisinda var,ki eger oyle olsaydi pesindekilerin haddi hesabi olmazdi demekki bitek reyhana biraz ayricalikli davraniyor..yinede diyorum ben herseye hazirlikli olsun ama pes etmesinde seviyosa sonuna kadar gitsin..zaten adamda seviyorsa yasida kucuk degil yani fazla bekleyemez acilir bi sekilde insallah
..senin vicdansiza bi care bi yol bulmamiz lazim kiz boyle sosyal takiple falan olacak is degil yahubiseyler dusunelim biz en iyisi

ben o vicdansızı allaha havele ettim öküz olsun ama tatlıda sen ne yapıyorsun nasılsın canım çocuklar nasıl

Günaydın, ya zatwn ilk sorduğum da bu soruyu hareketlerine anlam veremedegim için sormustum ( ben tek çocuğum bir abim olmadı hiç ve abiler nasıl davranır inanin bilmiyorum ) yok okuldaki binlerce öğrenciden biri olmadığımı biliyorum işte kardes lafı tüm hızımi alan laf bu, kardeşim dediği zaman is bitiyor bende, çünkü yeri geliyor başka insanlara da kardeşim diye tanistiriyor, o zaman da diyorum ki, eee farklı hissetse sadece okuldan öğrencimiz reyhan diye tanistirirdi, kardeşimi eklemezdi diyorum, hadi yanıldım ee biz bu insanlarla karsilasmayacakmiyiz birdaha , sevgili durumu oldu diyelim ne dicek o zaman , aşk kardes dinlemiyor mus mu diyecek? ? Gerci sadece yabancılara böyle tanıştırdı, birde hani bazu erkeklerde seytan tuyu olur ya onlarin yaninda kardesim diyor, onun icin hareketlerinize dikkat edin diyor..kendi ailesi yakın arkadaşları beni ismimle biliyor, hiç tanismadigim işime bildiğim arkadaşı ben yanindayken ararsa, yanımda reyhan var felan diyor, tek babasıyla tanıştım. .. amaaan kız beni ne konusturdun böyle ben gideyim artık girmem gereken bir sınav, onarma gereken kırık bir kalp var

ben o vicdansızı allaha havele ettim öküz olsun ama tatlıda sen ne yapıyorsun nasılsın canım çocuklar nasıl
Dogru valla en iyisi allaha havele etmekiyim canim cocuklari okula biraktim geldim evi toparladim biraz simdi bi kahve molasi verdimsen ne yapiyosun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…