-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Aynen canm iyi olur. Sen bizim dertleri dinliycende seni kim dinliycek. Sende bize anlat ama. Benim derdimde cocukKuzumm bitanem tabiki anlatacan buraya giren, hic biseyden hic kimseden, cekinmeden ozgurce icini dokebilmeli..bi nevi gunluk gibi dusunelim hani gencligimizde hepimizin biseyler karaladigi kucuk tip not defteriyeni nesilin kilitli gunlukleri gibi burasida bizim gunlugumuz olsun kuzum..
Ablam elimden başka birşey gelir mi bilmiyorum ama dualarımda sende varsın bundan sonra :)Aynen canm iyi olur. Sen bizim dertleri dinliycende seni kim dinliycek. Sende bize anlat ama. Benim derdimde cocukcok sukur mutlulugum huzurum yerinde ama bi eksigimiz var oda gelmiyo bi turlu
Ayy canm allah razi olsun. Cok sevinirim allahda senin gonlune gore hayirlisini nasip etsin insAblam elimden başka birşey gelir mi bilmiyorum ama dualarımda sende varsın bundan sonra :)
Haa durum oyleyse et tabi canim.tesekkuru etmen lazim zaten:)hani baskasiyla yollamisti oyle bi sey gecmisti bi keresinde hatta sen cok kirildim demistin ya,o bakimdan dedim hani uzatma kirginlik kismina girme anccaak simdi iyi dinleni ablani..tsk ederim belki gec kalinmis bir tessekkur ama yuz yuze gelemedik hic,bende seni gorup oyle tsk etmek istedim dersin..hem lafini cakmis olursun hemde cok uzatmamis olursun canim:)cunku erkekler dolambacli laflardan anlamaz uzatilmasindan hoslanmazlar konularin..kisa ve net olacaksin herzaman ne kadar zeki oldugunu biliyor zaten,onemli olan onu kendine asik etmeden evvel,kendine hayran etmelisin...Evet abla, hem çok özledim, hemde 2,5 haftadır görmedimilk önce bir klasik nasılsın iyimisin muhabbeti olur sonra teşekkür ederim ama şu şekilde etmeyi düşünüyorum, bak prova yapalım :) konunun gelişine göre teşekkür edeceğim... Teşekkür ederim hediye için, çok özür dilerim, kusuruma bakmayın biraz geç oldu ama hem benim hediyeden biraz geç haberim oldu hemde yüzyüze teşekkür etmek istedim araya hastalıklar girincede zaman biraz uzadı gibi birşeyler diyeceğim.. Ablam teşekkür etmesem kırıldı bana bu konuda, beğenmediğimi ondan birşey söylemediğimi düşüncek.. ama son bir yorumu yine senden almak isterim :)
Hic uzulme canim herseyin bir vakti zamani var elbette sende anne olacaksinAynen canm iyi olur. Sen bizim dertleri dinliycende seni kim dinliycek. Sende bize anlat ama. Benim derdimde cocukcok sukur mutlulugum huzurum yerinde ama bi eksigimiz var oda gelmiyo bi turlu
Ne kadar zeki olduğunu biliyor ? hoşuma gitti bu, söylediklerine ise bayıldım :) aynen böyle söyleyeceğim, sonucu burada paylaşırım ablam :)Haa durum oyleyse et tabi canim.tesekkuru etmen lazim zaten:)hani baskasiyla yollamisti oyle bi sey gecmisti bi keresinde hatta sen cok kirildim demistin ya,o bakimdan dedim hani uzatma kirginlik kismina girme anccaak simdi iyi dinleni ablani..tsk ederim belki gec kalinmis bir tessekkur ama yuz yuze gelemedik hic,bende seni gorup oyle tsk etmek istedim dersin..hem lafini cakmis olursun hemde cok uzatmamis olursun canim:)cunku erkekler dolambacli laflardan anlamaz uzatilmasindan hoslanmazlar konularin..kisa ve net olacaksin herzaman ne kadar zeki oldugunu biliyor zaten,onemli olan onu kendine asik etmeden evvel,kendine hayran etmelisin...
Mutlaka paylas yoksa yolarim sacini basini bakNe kadar zeki olduğunu biliyor ? hoşuma gitti bu, söylediklerine ise bayıldım :) aynen böyle söyleyeceğim, sonucu burada paylaşırım ablam :)
Yani ne demek buKiz sen benim kizimdan 6 yas buyuksun
Aynı şekilde bende öyle oldummOyy kurban olurum bitanesikiz acep burayi nane abla diye cevirsemmi guzin abla gibi dertler duragina hosgeldiniz ben size cok alistim varya her firsatta kosuyom buraya sicacik bi yuva gibi oldu canim kardeslerim arkadaslarim canlarim benim
abi deme lazım olurcanım, benim konu tam olarak bu, tabi bunun üzerine birçok gelişme oldu...
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
Hah agzin bal yesin kuzumabi deme lazım olurki bu anlattıkların hiç abiye göre hareketler değil ki abinide değil tatlım aklını karıştırmak istemem ama abi gibi davranmıyor ki sen onun için okuldaki binlerce öğrenciden birisin niye bu kadar yakınlık bence başka şeyler var
Anliyorum canim peki tedavi olmayi dusunuyormusun?bir doktora gitseniz esinle bi gorunseniz en azindan bir adim atmis olursunuz canim..uzulme lutfenEvet canm vakti gelmeden gunes bile dogmuyo. Ama bazen dusundukce cok bunaliyorum. 4 yillik evliyim canm
Su demek oluyor, bana anne diyebilirsin evladimYani ne demek bu
ben o vicdansızı allaha havele ettim öküzHah agzin bal yesin kuzumbasindan beri soyluyorum bende ya diyorum adamin yapisinda var,ki eger oyle olsaydi pesindekilerin haddi hesabi olmazdi demekki bitek reyhana biraz ayricalikli davraniyor..yinede diyorum ben herseye hazirlikli olsun ama pes etmesinde seviyosa sonuna kadar gitsin..zaten adamda seviyorsa yasida kucuk degil yani fazla bekleyemez acilir bi sekilde insallah
..senin vicdansiza bi care bi yol bulmamiz lazim kiz boyle sosyal takiple falan olacak is degil yahubiseyler dusunelim biz en iyisi
AnneciğiimmmSu demek oluyor, bana anne diyebilirsin evladim
Günaydın, ya zatwn ilk sorduğum da bu soruyu hareketlerine anlam veremedegim için sormustum ( ben tek çocuğum bir abim olmadı hiç ve abiler nasıl davranır inanin bilmiyorum ) yok okuldaki binlerce öğrenciden biri olmadığımı biliyorum işte kardes lafı tüm hızımi alan laf bu, kardeşim dediği zaman is bitiyor bende, çünkü yeri geliyor başka insanlara da kardeşim diye tanistiriyor, o zaman da diyorum ki, eee farklı hissetse sadece okuldan öğrencimiz reyhan diye tanistirirdi, kardeşimi eklemezdi diyorum, hadi yanıldım ee biz bu insanlarla karsilasmayacakmiyiz birdaha , sevgili durumu oldu diyelim ne dicek o zaman , aşk kardes dinlemiyor mus mu diyecek? ? Gerci sadece yabancılara böyle tanıştırdı, birde hani bazu erkeklerde seytan tuyu olur ya onlarin yaninda kardesim diyor, onun icin hareketlerinize dikkat edin diyor..kendi ailesi yakın arkadaşları beni ismimle biliyor, hiç tanismadigim işime bildiğim arkadaşı ben yanindayken ararsa, yanımda reyhan var felan diyor, tek babasıyla tanıştım. .. amaaan kız beni ne konusturdun böyle ben gideyim artık girmem gereken bir sınav, onarma gereken kırık bir kalp varabi deme lazım olurki bu anlattıkların hiç abiye göre hareketler değil ki abinide değil tatlım aklını karıştırmak istemem ama abi gibi davranmıyor ki sen onun için okuldaki binlerce öğrenciden birisin niye bu kadar yakınlık bence başka şeyler var
Dogru valla en iyisi allaha havele etmekben o vicdansızı allaha havele ettim öküzolsun ama tatlıda sen ne yapıyorsun nasılsın canım çocuklar nasıl