GURBETCiLER DURAGI:)

Abla ozellikle senle konustugumdan beri daha enine boyuna düşünüyorum, başlarda bu adam cokk açıktı zatwn ama ben odun tepkisiz kalınca daha doğrusu salakligima gelip anlayamayinca, yani hoca hiç reyhana mi bakmak diyince, onemsemedim, oda kardeşim tarafina geçti heralde, ben kendimi hazırlıyorum abla yinede her ikisine de, böyle ümitlenirken bir gün onun nisanlandigi evleneceği haberini alırsam diyede düşünmüyor değilim, bu yaptığım belki saçmalık ama aklimin bir ucunda olmalı , olmalı ki büyük süpriz olmalı. ..

Kizz koss daha ne duruyonbak dediklerimi unutma ozur falanda dileme haa ortada bisey yok..haberlerini bekliyoruz ona gorehaydi basarilar dilerim sana kuzum

Aynen oyle canim hep aklinin bir ucunda olsun bu ihtimaller ama insallah hersey guzel olur bebegim..

Anliyorum canim peki tedavi olmayi dusunuyormusun?bir doktora gitseniz esinle bi gorunseniz en azindan bir adim atmis olursunuz canim..uzulme lutfen
Canm tr de doktora gittim hic bi sorunumuz yok sukur. 2 kez dusuk yaptim. Tekrar bebek istiyoruz ama olmuyo, burda gitsem doktora hic bi sorun yok diyip folik asit verip gonderecekler, keske tr deki gibi ilgilenseler ama nerdeee

Canm tr de doktora gittim hic bi sorunumuz yok sukur. 2 kez dusuk yaptim. Tekrar bebek istiyoruz ama olmuyo, burda gitsem doktora hic bi sorun yok diyip folik asit verip gonderecekler, keske tr deki gibi ilgilenseler ama nerdeee
Yurt disindaki dr lar da cok iyi bence,arastir iyi bir jinekoloq bul ve git gorun derim..ben iki buyukten sonra ikinci evliligimi yaptigimda 2 sene olmadi benimde tedavi oldum dr cok iyiydi bana ve esime ilac vermisti 2 ay surdu sonrasinda hamile kaldim..bence denemelisin adetlerin duzenlimi?

Evet canm duzenli sayilir 2 -3 gun oynuyo. Bilmiyorum canm yaa dusukten sonra gittim dr. Arastirin niye dusuk yapiyorum die, 3 dusukten sonra ancak arastirma yapiyoruz ve dusuk icin onlem aliyoruz dedi.. o an anladikki bizim burda yapacak biseyimiz kalmadi.. yaza kadar bekliycem olmazsa tr. Ye gidip tedavi olcam.. olursada bebek ins yine tr.ye gidicem tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum cok korkuyorum canm sizde herhangi bi sorun varmiydi olmadi. Ne gibi ilaclar kullandin

Anladim canim ama bu tip arastirmalar testler vs yapmak istemeleri normal bence benimde oyle oldu,bir suru test ilac tedavisi gordum troid varmis bende sonradan tedavi asamasinda ogrendim cok buyuk bir engelmis hamile kalmaya troid canim,sen baktirdin mi hic ?hem troid icin ilac kullanmaya basladim ki omur boyu kullanmam lazim hemde vitamin takviyesi yapti dr bana ve esime sonrasinda hamile kaldim zaten..bide benim ilk esimden bisandigim zamanlarda cok stresli gunler aylar gecirdim cok yiprandim, ee bide ara vermis oldum zaten onunda cok etkisi var tabi...yazin trye gittiginde git tedavini ol o zaman canim ama dogumunu yasadigin ulkede yap,hamile kaldiktan sonra genel aylik kontrollerini ordada devam edebilirsin..insallah sende bebegini sagliklikla kucagina alirsin canim:)

Yok canm test filan yapilmadi hic. Troite de bakilmadi. Buraya geldikten 1 yil sonra dr gittik cocugumuz olmuyor die. Benim yumurtaliklara baktilar esimin degerlerine baktilar hersey normal dediler. Stres yapmayin olur bebeginiz dediler, folik asit verdi. Kullndim yine tık yok. 2 yil sonra tr gittim. Tuplerime yumurtaliklara bakildi hic bisey yok. Dr. Hap verdi 1 ay sonra hamile kaldim.. 2 bucuk aylikken dusuk yaptim.. tekrar 4 ay sonra hamile kaldim yine 10 haftalikken dusuk yaptim 7 ay olcak 2. Dusugu yapali.. ozele gidip test yaptirsam, yine dusuk olsa allah korusun hic bi mudahale yapamazlarmis arkadasim var hemsire o dedi buranin kanunlari oyle die. Ne yapcam bilmiyom offf ruhum sıkılıyo

Ben geldim...
Sınavım güzel geçti, umarım hoca göğsünde merhamet ile okurda,hata arayıp soruyu çizmez :)
Diğer konuya gelirsek, iki kez gittim odasında yoktu, neredesin diye aramak ve ya mesaj atmak istemedim... Evde mesaj atarım diye düşündüm ama annem illa ara diyor naneelimoonn abla,ben senin dediğin şekilde mesaj atacağım abla, durum bu yani.... Hayaller fos yine bende...

Abla bizim bir komşumuz vardı o da ilk bebğini böyle 2.5 aylıkken kaybetti, onda da troit sorunu varmış, arkadaşımın teyzesinde de aynı sorun vardı onda da triit varmış, troit olunca bebek beslenemediği için ölüyormuş anne karnında, bence sende de aynı sorun var, tedavini olduktan sonra inşallah seninde bebişin olur, bu bahsettiğim kişilerinde hep bebeği oldu, şimdi anne baba demeye bile başladılar, allahın izniyle senden de böyle güzel haber alacağız inşallah :)

Ins canm allahin izniyle, isteyen herkeze rabbim saglikli evlatlar nasip etsin. Ahh iste tr gibi olsa hemen baktirsam troite, burda randevu aliyon en az 2 ay atiyorlar.. ama kafam takildi bu troite belki bendede olabilir. En yakin zamanda dr gitmem lazim

İçimdeki his güzel haberler alacağımızı söylüyor :)ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…