GURBETCiLER DURAGI:)

O etkileme kısmına hiç girme kuzum ben gözümün önündeki adama, benden hoşlandığını bildiğim adama sevdiğimi söyleyemiyom asıl sen bana fkiri ver kuzum ya ?
Ayrıca sen şu konuyu şöyle baştan anlatsan ya, ona göre konulaşım...
kuzenimin lisede arkadaşıymış kuzenimin düğünde gördüm bi anda ne oldu anlamadım kalbim çarptı suratımda kocaman gülümseme oldu gördüğümde ( ondan önce 4 senelik ilişkiden çıkmıştım ayrılalı 10 ay olmuştu ) neyse düğün bitti yemeğe gitcez ben onun arabasına bindim :KK8::KK8: yolda benim başım çok agrıdı ilaç sordum yok dedi istersen eczane arayıp bulayım dedim bende gerek olmadığını söyledim kapandı aradan 1 saat geçti neyse bi kafeye gittik biz içeri girer girmez agrı kesici sordu ben şok herkes şok :confused::confused::confused: ki ondan başak 6 erkek buna kuzenim ve kardeşimde dahil kimse ilgilenmezken o sordu neyse bulamadık

yağmur yağıyordu o gün ıslandım baya kuzenimle konuşurken üşüdüm dedim hemen klimayı açtı falan başım daha çok ağrımaya başladı bende üşümüyorsanız kapatalım mı dedim sen üşüdüğün için açmıştım dedi :KK74::KK74: aradan 2 saat geçti tabi sürekli bi muhabbet halindeyiz yemek yiyeceğimiz yere geldik hop tekrardan agrı kesici sordu girer girmez neyse bulduk yedik içtik herkes evine gitti tabi ben hemen bütün sosyal medyalardan ekledim kabul etti :p:p

sonra onda resinmler vardı istedim gönderdi ama o gün görmeniz lazım patronum bile çok mutlusun ne oldu diye soruyor sürekli gülüyorum 2 hafta yemek yemedim doğru düzgün :oops::oops: yazdım buna kahve içmek istiyorum diye ben kaydda değer biri değilim seni üzerim üzülmeni istemem gibi şeyler yazdı tabi ben ısrar ediyorum en sonunda niye kasılıyorsunuz altı üstü kahve dedim bu laftan sonra ne kadar kaydeğer olamdığımı anladım yazmış bende kapattım konuyu aradan bi kaç gün geçti tekraradan yazdım (ki ölsem yapmıyacağım şey burnum yere düşse eğilip almam kimseye eyvallah etmem hep karşı taraftan beklerdim ama bunda ben yazdım nasıl yaptım hala bilmiyorum) işte hakveiçersek bana olan duyguların daha çok artar gibi cümleler kurdu benderahatsız ettim dkusura bakmayın diyip konuşmayı bitirdim o zamandan bu tarafa hiç konuşmadık hep sosyal medyalardan arada beğenme oluyor o kadar kısacası :KK8::KK8: destan yazıp kısacasıda saçma oldu ama aşığım ben ondan :KK68::KK68: imkansız bulunduğu ortamı bilmiyorum girememde ortak arkadaşımız da yok :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/QUOTE]
Ya varya sanki hani turk filmlerinde olur ya:-)benden sana zarar gelir ben seni uzerim,sana layik digilimler flan:KK53:bunun burnu biraz havalarda benden soylemesi:63:ozguveni tam egosu tavan beyimizin:KK14:sen elinden geleni yapmissin zaten bitanem bosver gerisi nasip kismet hicc uzulme:KK15:sen mutevazi akli basinda bir kizssin zaten onu seni tasiyamaz birak akisina herseyi gelirse senindir:KK54:gelmezse ne hali varsa gorsun..

naneelimoonn naneelimoonn nirdisin hatun hadi tey tey teyyyy lililiiiiiii ahey ahey :KK75::KK75::KK31::KK31::KK31:

Selam canım konuyu okudum, bir kere çok düşünceli bir davranış ve senin erkek kuzenlerin kardeşin hap olayına dikkat etmezken onun ısrarla sana hap bulması, açıkça kafamda şöyle bir senaryo oluştu, çocuk seni üzeceğini düşünüyor bunu söylemiş galiba ve onun için seni uzak tutuyor ama senden de hoşlanıyor, yaa çok uzak kalma ona ama varlığını da hissettir, onun adım atmasını sağla, hani sende farklı olan o duyguyu görmeli, ama bak bazende olmaz ya o zaman sende kendi yoluna bakarsın... Sen ne güzel açılmışsın benim durum vahim :KK43:

Selam canım konuyu okudum, bir kere çok düşünceli bir davranış ve senin erkek kuzenlerin kardeşin hap olayına dikkat etmezken onun ısrarla sana hap bulması, açıkça kafamda şöyle bir senaryo oluştu, çocuk seni üzeceğini düşünüyor bunu söylemiş galiba ve onun için seni uzak tutuyor ama senden de hoşlanıyor, yaa çok uzak kalma ona ama varlığını da hissettir, onun adım atmasını sağla, hani sende farklı olan o duyguyu görmeli, ama bak bazende olmaz ya o zaman sende kendi yoluna bakarsın... Sen ne güzel açılmışsın benim durum vahim :KK43:
AH BU ÖKÜZ ERKEKLER :KK67::KK67::KK67: ANCA ÜZMEYİ BİLİYORLAR SENİN DERDİN NE YA KUZUM

kuzenimin lisede arkadaşıymış kuzenimin düğünde gördüm bi anda ne oldu anlamadım kalbim çarptı suratımda kocaman gülümseme oldu gördüğümde ( ondan önce 4 senelik ilişkiden çıkmıştım ayrılalı 10 ay olmuştu ) neyse düğün bitti yemeğe gitcez ben onun arabasına bindim :KK8::KK8: yolda benim başım çok agrıdı ilaç sordum yok dedi istersen eczane arayıp bulayım dedim bende gerek olmadığını söyledim kapandı aradan 1 saat geçti neyse bi kafeye gittik biz içeri girer girmez agrı kesici sordu ben şok herkes şok :confused::confused::confused: ki ondan başak 6 erkek buna kuzenim ve kardeşimde dahil kimse ilgilenmezken o sordu neyse bulamadık

yağmur yağıyordu o gün ıslandım baya kuzenimle konuşurken üşüdüm dedim hemen klimayı açtı falan başım daha çok ağrımaya başladı bende üşümüyorsanız kapatalım mı dedim sen üşüdüğün için açmıştım dedi :KK74::KK74: aradan 2 saat geçti tabi sürekli bi muhabbet halindeyiz yemek yiyeceğimiz yere geldik hop tekrardan agrı kesici sordu girer girmez neyse bulduk yedik içtik herkes evine gitti tabi ben hemen bütün sosyal medyalardan ekledim kabul etti :p:p

sonra onda resinmler vardı istedim gönderdi ama o gün görmeniz lazım patronum bile çok mutlusun ne oldu diye soruyor sürekli gülüyorum 2 hafta yemek yemedim doğru düzgün :oops::oops: yazdım buna kahve içmek istiyorum diye ben kaydda değer biri değilim seni üzerim üzülmeni istemem gibi şeyler yazdı tabi ben ısrar ediyorum en sonunda niye kasılıyorsunuz altı üstü kahve dedim bu laftan sonra ne kadar kaydeğer olamdığımı anladım yazmış bende kapattım konuyu aradan bi kaç gün geçti tekraradan yazdım (ki ölsem yapmıyacağım şey burnum yere düşse eğilip almam kimseye eyvallah etmem hep karşı taraftan beklerdim ama bunda ben yazdım nasıl yaptım hala bilmiyorum) işte hakveiçersek bana olan duyguların daha çok artar gibi cümleler kurdu benderahatsız ettim dkusura bakmayın diyip konuşmayı bitirdim o zamandan bu tarafa hiç konuşmadık hep sosyal medyalardan arada beğenme oluyor o kadar kısacası :KK8::KK8: destan yazıp kısacasıda saçma oldu ama aşığım ben ondan :KK68::KK68: imkansız bulunduğu ortamı bilmiyorum girememde ortak arkadaşımız da yok :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ya varya sanki hani turk filmlerinde olur ya:-)benden sana zarar gelir ben seni uzerim,sana layik digilimler flan:KK53:bunun burnu biraz havalarda benden soylemesiozguveni tam egosu tavan beyimizin:KK14:sen elinden geleni yapmissin zaten bitanem bosver gerisi nasip kismet hicc uzulme:KK15:sen mutevazi akli basinda bir kizssin zaten onu seni tasiyamaz birak akisina herseyi gelirse senindir:KK54:gelmezse ne hali varsa gorsun..[/QUOTE]
özgüven taplaması yaşıyor vicdansızın oğlu aynen canım benim gibisini zor bulur öküz :63: kendi bilir boşver halaya devam tey tey lilililliiiiii

sonra onda resinmler vardı istedim gönderdi ama o gün görmeniz lazım patronum bile çok mutlusun ne oldu diye soruyor sürekli gülüyorum 2 hafta yemek yemedim doğru düzgün :oops::oops: yazdım buna kahve içmek istiyorum diye ben kaydda değer biri değilim seni üzerim üzülmeni istemem gibi şeyler yazdı tabi ben ısrar ediyorum en sonunda niye kasılıyorsunuz altı üstü kahve dedim bu laftan sonra ne kadar kaydeğer olamdığımı anladım yazmış bende kapattım konuyu aradan bi kaç gün geçti tekraradan yazdım (ki ölsem yapmıyacağım şey burnum yere düşse eğilip almam kimseye eyvallah etmem hep karşı taraftan beklerdim ama bunda ben yazdım nasıl yaptım hala bilmiyorum) işte hakveiçersek bana olan duyguların daha çok artar gibi cümleler kurdu benderahatsız ettim dkusura bakmayın diyip konuşmayı bitirdim o zamandan bu tarafa hiç konuşmadık hep sosyal medyalardan arada beğenme oluyor o kadar kısacası :KK8::KK8: destan yazıp kısacasıda saçma oldu ama aşığım ben ondan :KK68::KK68: imkansız bulunduğu ortamı bilmiyorum girememde ortak arkadaşımız da yok :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ya varya sanki hani turk filmlerinde olur ya:-)benden sana zarar gelir ben seni uzerim,sana layik digilimler flan:KK53:bunun burnu biraz havalarda benden soylemesi:63:ozguveni tam egosu tavan beyimizin:KK14:sen elinden geleni yapmissin zaten bitanem bosver gerisi nasip kismet hicc uzulme:KK15:sen mutevazi akli basinda bir kizssin zaten onu seni tasiyamaz birak akisina herseyi gelirse senindir:KK54:gelmezse ne hali varsa gorsun..[/QUOTE]
naneelimoonn naneelimoonn abla bu da iyi ama, adam en azından açık, ümit vermiyor sağ gösterip sol vurmuyoor :KK70:

AH BU ÖKÜZ ERKEKLER :KK67::KK67::KK67: ANCA ÜZMEYİ BİLİYORLAR SENİN DERDİN NE YA KUZUM
canım, benim konu tam olarak bu, tabi bunun üzerine birçok gelişme oldu...

merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...

naneelimoonn naneelimoonn Abla, yalnız burası gurbetçiler durağından çıkmaya başladı onun yerine daha çok ablalar grubu oldu, yaa çok garip, artık ben burayı da bir ailem olarak görmeye başladım :) sabah uyanır uyanmaz hemen buraya bakıyorum.. ben böyle değildim, normalde whatsapp, face bakarken şimdi kadınlarkulübü :)

naneelimoonn naneelimoonn canm naptin nasilsin. Arada bi bakip cikiyorum buraya, kiz burasi gurbet duragi degil. Aşk çikmazi duragi olmus :KK70:sende dert dinleyen abla olmuşun :KK70:ne guzel:KK200:
Heeeh tamda demek istediğim buydu, sen bizim temsili güzin ablamız oldun ama sen güzin abladan daha başka bir ablasın böyle gerçek abla gibi... En azından benim için öyle, bu sevgimin başından beri yanımdasın, bir gün bile of demedin, bir kere bile saçma demedin, gerçekten dinledin, sağol be abla iyi varsın :)

Evet guzin abla cok yakisti gercekten. Insanin öz ablasi olsa bu kadar dert dinleyip cevap vermez topigin gülü guzin ablasi nanesi iyiki varsin kiiizzzz. Ama bende dertlerimi anlatcam bundan sonra benide rahatlat olmami :KK54:
Anlatmadığınız suç, burda hepimiz ne güne duruyoruz, sevinçlerimizi , üzüntülerimizi paylaşacağız :)

naneelimoonn naneelimoonn Abla, yalnız burası gurbetçiler durağından çıkmaya başladı onun yerine daha çok ablalar grubu oldu, yaa çok garip, artık ben burayı da bir ailem olarak görmeye başladım :) sabah uyanır uyanmaz hemen buraya bakıyorum.. ben böyle değildim, normalde whatsapp, face bakarken şimdi kadınlarkulübü :)
Oyy kurban olurum bitanesi:KK19:kiz acep burayi nane abla diye cevirsemmi:KK70:guzin abla gibi:KK53:dertler duragina hosgeldiniz:KK48:ben size cok alistim varya her firsatta kosuyom buraya sicacik bi yuva gibi oldu :KK74:canim kardeslerim arkadaslarim canlarim benim:KK36:

Oyy kurban olurum bitanesi:KK19:kiz acep burayi nane abla diye cevirsemmi:KK70:guzin abla gibi:KK53:dertler duragina hosgeldiniz:KK48:ben size cok alistim varya her firsatta kosuyom buraya sicacik bi yuva gibi oldu :KK74:canim kardeslerim arkadaslarim canlarim benim:KK36:
Ablam benim ya :) valla isimi değiştir çok süper olacak :) dedim ya bende çok alıştım :) inşallah bu sıcacık yuvamızda kişi sayılarımızda artacak <3 Biz böyle sana güzel haberler getireceğiz inşallah :) (amin :) )

Evet guzin abla cok yakisti gercekten. Insanin öz ablasi olsa bu kadar dert dinleyip cevap vermez topigin gülü guzin ablasi nanesi iyiki varsin kiiizzzz. Ama bende dertlerimi anlatcam bundan sonra benide rahatlat olmami :KK54:
Kuzumm bitanem tabiki anlatacan buraya giren, hic biseyden hic kimseden, cekinmeden ozgurce icini dokebilmeli..bi nevi gunluk gibi dusunelim hani gencligimizde hepimizin biseyler karaladigi kucuk tip not defteri:KK16:yeni nesilin kilitli gunlukleri gibi:KK53:burasida bizim gunlugumuz olsun kuzum..

Ablam benim ya :) valla isimi değiştir çok süper olacak :) dedim ya bende çok alıştım :) inşallah bu sıcacık yuvamızda kişi sayılarımızda artacak <3 Biz böyle sana güzel haberler getireceğiz inşallah :) (amin :) )
AMIN bitanem:)insallah guzel haberlerinizi bekliyorum.gelismeleri yazin ki bizde ona gore analiz edelim sanki iliski analizi uzmani asistan falan gibi hissettim yaw:KK70:amma gaza geldimm kizz:KK70:

AMIN bitanem:)insallah guzel haberlerinizi bekliyorum.gelismeleri yazin ki bizde ona gore analiz edelim sanki iliski analizi uzmani asistan falan gibi hissettim yaw:KK70:amma gaza geldimm kizz:KK70:
Eğer okula döndüyse yarın konuşacağım onunla, sınavımda var, her iki konuda dualarınızı bekliyorum, karşımda bilgisayar, önümde notlar bir notlara bakıyorum bir buraya yazıyorum, habeeriniz olsun beraber diferansiyel denklerm çalışıyoruz :)

Eğer okula döndüyse yarın konuşacağım onunla, sınavımda var, her iki konuda dualarınızı bekliyorum, karşımda bilgisayar, önümde notlar bir notlara bakıyorum bir buraya yazıyorum, habeeriniz olsun beraber diferansiyel denklerm çalışıyoruz :)
Sen daha goremedin onu dimi?nasil konusmayi dusunuyorsun canim o hediye meselesinimi konusacan?uzerinden baya zaman gecti be canim yerinde olsam hic o mevzuyu acmazdim..tabi yinede sen bilirsin..diferansiyel:KK53:onedirki?valla bizim zamanimizda sifatlar terimler neyim vardi:KK45:ali topu tut tut ali tut:KK70:ipek ilik sut ic vardi :KK53:simdikileri hic kafam basmiyo:KK14:

Sen daha goremedin onu dimi?nasil konusmayi dusunuyorsun canim o hediye meselesinimi konusacan?uzerinden baya zaman gecti be canim yerinde olsam hic o mevzuyu acmazdim..tabi yinede sen bilirsin..diferansiyel:KK53:onedirki?valla bizim zamanimizda sifatlar terimler neyim vardi:KK45:ali topu tut tut ali tut:KK70:ipek ilik sut ic vardi :KK53:simdikileri hic kafam basmiyo:KK14:
Evet abla, hem çok özledim, hemde 2,5 haftadır görmedim :KK43: ilk önce bir klasik nasılsın iyimisin muhabbeti olur sonra teşekkür ederim ama şu şekilde etmeyi düşünüyorum, bak prova yapalım :) konunun gelişine göre teşekkür edeceğim... Teşekkür ederim hediye için, çok özür dilerim, kusuruma bakmayın biraz geç oldu ama hem benim hediyeden biraz geç haberim oldu hemde yüzyüze teşekkür etmek istedim araya hastalıklar girincede zaman biraz uzadı gibi birşeyler diyeceğim.. Ablam teşekkür etmesem kırıldı bana bu konuda, beğenmediğimi ondan birşey söylemediğimi düşüncek.. ama son bir yorumu yine senden almak isterim :)

X