- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
YavrucuguuummmmAnneciğiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YavrucuguuummmmAnneciğiimmm
Abla ozellikle senle konustugumdan beri daha enine boyuna düşünüyorum, başlarda bu adam cokk açıktı zatwn ama ben odun tepkisiz kalınca daha doğrusu salakligima gelip anlayamayinca, yani hoca hiç reyhana mi bakmak diyince, onemsemedim, oda kardeşim tarafina geçti heralde, ben kendimi hazırlıyorum abla yinede her ikisine de, böyle ümitlenirken bir gün onun nisanlandigi evleneceği haberini alırsam diyede düşünmüyor değilim, bu yaptığım belki saçmalık ama aklimin bir ucunda olmalı , olmalı ki büyük süpriz olmalı. ..Hah agzin bal yesin kuzumbasindan beri soyluyorum bende ya diyorum adamin yapisinda var,ki eger oyle olsaydi pesindekilerin haddi hesabi olmazdi demekki bitek reyhana biraz ayricalikli davraniyor..yinede diyorum ben herseye hazirlikli olsun ama pes etmesinde seviyosa sonuna kadar gitsin..zaten adamda seviyorsa yasida kucuk degil yani fazla bekleyemez acilir bi sekilde insallah
..senin vicdansiza bi care bi yol bulmamiz lazim kiz boyle sosyal takiple falan olacak is degil yahubiseyler dusunelim biz en iyisi
Öküz ama tatlı ? Bence tam olarak havale edememissinben o vicdansızı allaha havele ettim öküz olsun ama tatlıda sen ne yapıyorsun nasılsın canım çocuklar nasıl
Kizz koss daha ne duruyonbak dediklerimi unutma ozur falanda dileme haa ortada bisey yok..haberlerini bekliyoruz ona gorehaydi basarilar dilerim sana kuzumGünaydın, ya zatwn ilk sorduğum da bu soruyu hareketlerine anlam veremedegim için sormustum ( ben tek çocuğum bir abim olmadı hiç ve abiler nasıl davranır inanin bilmiyorum ) yok okuldaki binlerce öğrenciden biri olmadığımı biliyorum işte kardes lafı tüm hızımi alan laf bu, kardeşim dediği zaman is bitiyor bende, çünkü yeri geliyor başka insanlara da kardeşim diye tanistiriyor, o zaman da diyorum ki, eee farklı hissetse sadece okuldan öğrencimiz reyhan diye tanistirirdi, kardeşimi eklemezdi diyorum, hadi yanıldım ee biz bu insanlarla karsilasmayacakmiyiz birdaha , sevgili durumu oldu diyelim ne dicek o zaman , aşk kardes dinlemiyor mus mu diyecek? ? Gerci sadece yabancılara böyle tanıştırdı, birde hani bazu erkeklerde seytan tuyu olur ya onlarin yaninda kardesim diyor, onun icin hareketlerinize dikkat edin diyor..kendi ailesi yakın arkadaşları beni ismimle biliyor, hiç tanismadigim işime bildiğim arkadaşı ben yanindayken ararsa, yanımda reyhan var felan diyor, tek babasıyla tanıştım. .. amaaan kız beni ne konusturdun böyle ben gideyim artık girmem gereken bir sınav, onarma gereken kırık bir kalp var
Abla çocuklar gelince benim için kocaman kocaman öper misin onları ?Dogru valla en iyisi allaha havele etmekiyim canim cocuklari okula biraktim geldim evi toparladim biraz simdi bi kahve molasi verdimsen ne yapiyosun kuzum
Tadlu bir okuz bu kizsmiley benim gibi vahsice seviyorÖküz ama tatlı ? Bence tam olarak havale edememissin
Kocaman kokulu kokulu operimben de seni oouyorumAbla çocuklar gelince benim için kocaman kocaman öper misin onları ?
Aynen oyle canim hep aklinin bir ucunda olsun bu ihtimaller ama insallah hersey guzel olur bebegim..Abla ozellikle senle konustugumdan beri daha enine boyuna düşünüyorum, başlarda bu adam cokk açıktı zatwn ama ben odun tepkisiz kalınca daha doğrusu salakligima gelip anlayamayinca, yani hoca hiç reyhana mi bakmak diyince, onemsemedim, oda kardeşim tarafina geçti heralde, ben kendimi hazırlıyorum abla yinede her ikisine de, böyle ümitlenirken bir gün onun nisanlandigi evleneceği haberini alırsam diyede düşünmüyor değilim, bu yaptığım belki saçmalık ama aklimin bir ucunda olmalı , olmalı ki büyük süpriz olmalı. ..
Canm tr de doktora gittim hic bi sorunumuz yok sukur. 2 kez dusuk yaptim. Tekrar bebek istiyoruz ama olmuyo, burda gitsem doktora hic bi sorun yok diyip folik asit verip gonderecekler, keske tr deki gibi ilgilenseler ama nerdeeeAnliyorum canim peki tedavi olmayi dusunuyormusun?bir doktora gitseniz esinle bi gorunseniz en azindan bir adim atmis olursunuz canim..uzulme lutfen
Yurt disindaki dr lar da cok iyi bence,arastir iyi bir jinekoloq bul ve git gorun derim..ben iki buyukten sonra ikinci evliligimi yaptigimda 2 sene olmadi benimde tedavi oldum dr cok iyiydi bana ve esime ilac vermisti 2 ay surdu sonrasinda hamile kaldim..bence denemelisin adetlerin duzenlimi?Canm tr de doktora gittim hic bi sorunumuz yok sukur. 2 kez dusuk yaptim. Tekrar bebek istiyoruz ama olmuyo, burda gitsem doktora hic bi sorun yok diyip folik asit verip gonderecekler, keske tr deki gibi ilgilenseler ama nerdeee
Evet canm duzenli sayilir 2 -3 gun oynuyo. Bilmiyorum canm yaa dusukten sonra gittim dr. Arastirin niye dusuk yapiyorum die, 3 dusukten sonra ancak arastirma yapiyoruz ve dusuk icin onlem aliyoruz dedi.. o an anladikki bizim burda yapacak biseyimiz kalmadi.. yaza kadar bekliycem olmazsa tr. Ye gidip tedavi olcam.. olursada bebek ins yine tr.ye gidicem tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum cok korkuyorum canm sizde herhangi bi sorun varmiydi olmadi. Ne gibi ilaclar kullandinYurt disindaki dr lar da cok iyi bence,arastir iyi bir jinekoloq bul ve git gorun derim..ben iki buyukten sonra ikinci evliligimi yaptigimda 2 sene olmadi benimde tedavi oldum dr cok iyiydi bana ve esime ilac vermisti 2 ay surdu sonrasinda hamile kaldim..bence denemelisin adetlerin duzenlimi?
Anladim canim ama bu tip arastirmalar testler vs yapmak istemeleri normal bence benimde oyle oldu,bir suru test ilac tedavisi gordum troid varmis bende sonradan tedavi asamasinda ogrendim cok buyuk bir engelmis hamile kalmaya troid canim,sen baktirdin mi hic ?hem troid icin ilac kullanmaya basladim ki omur boyu kullanmam lazim hemde vitamin takviyesi yapti dr bana ve esime sonrasinda hamile kaldim zaten..bide benim ilk esimden bisandigim zamanlarda cok stresli gunler aylar gecirdim cok yiprandim, ee bide ara vermis oldum zaten onunda cok etkisi var tabi...yazin trye gittiginde git tedavini ol o zaman canim ama dogumunu yasadigin ulkede yap,hamile kaldiktan sonra genel aylik kontrollerini ordada devam edebilirsin..insallah sende bebegini sagliklikla kucagina alirsin canim:)Evet canm duzenli sayilir 2 -3 gun oynuyo. Bilmiyorum canm yaa dusukten sonra gittim dr. Arastirin niye dusuk yapiyorum die, 3 dusukten sonra ancak arastirma yapiyoruz ve dusuk icin onlem aliyoruz dedi.. o an anladikki bizim burda yapacak biseyimiz kalmadi.. yaza kadar bekliycem olmazsa tr. Ye gidip tedavi olcam.. olursada bebek ins yine tr.ye gidicem tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum cok korkuyorum canm sizde herhangi bi sorun varmiydi olmadi. Ne gibi ilaclar kullandin
OKULLAR TATİL DEMİ KUZUM YA BENDE NE YAPAYIM İŞTEYİM SIKILMACALARDogru valla en iyisi allaha havele etmekiyim canim cocuklari okula biraktim geldim evi toparladim biraz simdi bi kahve molasi verdimsen ne yapiyosun kuzum
ÖYLE DEME KIZ ÖKÜZCÜK O DANA HAHAHA MINCIRA MINCIRA SEVECEK TİPİ VAR ZALIMIN OĞLUNUNÖküz ama tatlı ? Bence tam olarak havale edememissin
Abla bizim bir komşumuz vardı o da ilk bebğini böyle 2.5 aylıkken kaybetti, onda da troit sorunu varmış, arkadaşımın teyzesinde de aynı sorun vardı onda da triit varmış, troit olunca bebek beslenemediği için ölüyormuş anne karnında, bence sende de aynı sorun var, tedavini olduktan sonra inşallah seninde bebişin olur, bu bahsettiğim kişilerinde hep bebeği oldu, şimdi anne baba demeye bile başladılar, allahın izniyle senden de böyle güzel haber alacağız inşallah :)Yok canm test filan yapilmadi hic. Troite de bakilmadi. Buraya geldikten 1 yil sonra dr gittik cocugumuz olmuyor die. Benim yumurtaliklara baktilar esimin degerlerine baktilar hersey normal dediler. Stres yapmayin olur bebeginiz dediler, folik asit verdi. Kullndim yine tık yok. 2 yil sonra tr gittim. Tuplerime yumurtaliklara bakildi hic bisey yok. Dr. Hap verdi 1 ay sonra hamile kaldim.. 2 bucuk aylikken dusuk yaptim.. tekrar 4 ay sonra hamile kaldim yine 10 haftalikken dusuk yaptim 7 ay olcak 2. Dusugu yapali.. ozele gidip test yaptirsam, yine dusuk olsa allah korusun hic bi mudahale yapamazlarmis arkadasim var hemsire o dedi buranin kanunlari oyle die. Ne yapcam bilmiyom offf ruhum sıkılıyo
Ins canm allahin izniyle, isteyen herkeze rabbim saglikli evlatlar nasip etsin. Ahh iste tr gibi olsa hemen baktirsam troite, burda randevu aliyon en az 2 ay atiyorlar.. ama kafam takildi bu troite belki bendede olabilir. En yakin zamanda dr gitmem lazimAbla bizim bir komşumuz vardı o da ilk bebğini böyle 2.5 aylıkken kaybetti, onda da troit sorunu varmış, arkadaşımın teyzesinde de aynı sorun vardı onda da triit varmış, troit olunca bebek beslenemediği için ölüyormuş anne karnında, bence sende de aynı sorun var, tedavini olduktan sonra inşallah seninde bebişin olur, bu bahsettiğim kişilerinde hep bebeği oldu, şimdi anne baba demeye bile başladılar, allahın izniyle senden de böyle güzel haber alacağız inşallah :)
İçimdeki his güzel haberler alacağımızı söylüyor :)ablacımIns canm allahin izniyle, isteyen herkeze rabbim saglikli evlatlar nasip etsin. Ahh iste tr gibi olsa hemen baktirsam troite, burda randevu aliyon en az 2 ay atiyorlar.. ama kafam takildi bu troite belki bendede olabilir. En yakin zamanda dr gitmem lazim
Ins ablam sende derslerine daha cok yogunlas, ins sinavdanda guzel sonuclar alirsin, yanlis hatirlamiyosam konu acmistin sanki sen demi canim.İçimdeki his güzel haberler alacağımızı söylüyor :)ablacım