- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi naneelimoonn
Ablam, çorbayı annem yaptı, sarımsağı ezip limon ekleyip onu yedirdi, imkanım olsa ben uzaklaşçam kendimden o derece yani elma tarçın papatya adaçayı karışımını içtim, bol bol ılık su içiyorum hatta ılık suyun çayın içine bile limon sıkıyorum, bunların dışında ilaçda alıyorum, dediğin gibi vics ayaklarıma sürüyorum, ama boğa bölgemde böyle hırıltı vardı oraya sürünce süper iyi geldi böyle açıldım resmen ama onlar dışında berbatım be abla yaa, babam bugün hastaneye götürcekti hadi bugün yırttım da yarın böyle olursa bana hastane yolları gözükçek heralde, sesimi kaybettim görüntü var sadece :) valla dikkat edin kendinize bebelerinize, heee birde annemden yediğim laflarda cabası... O bereler o atkılar çekmece bekleyecekti zaten, kalın giy dedikçe birşey olmaz dedin, içtin soğuk suları içtin kolaları gazozları diye söyleniyor ama yerim ben onu sonrada hemen birşeyler getiriyor, iyiki annem gelmiş.. Son olarak kusura bakmayın böyle kafanızı şişrdim ses çıkmayınca yazıya vurdu heralde :)
Iyi ettin kardesim yaz yaz acilirsin insallah iyilesirsin gerek kalmaz hastaneye. Anne gibisi var mi? Hasta olunca hele cok ararim.