GURBETCiLER DURAGI:)

Ablam, çorbayı annem yaptı, sarımsağı ezip limon ekleyip onu yedirdi, imkanım olsa ben uzaklaşçam kendimden o derece yani :KK70: elma tarçın papatya adaçayı karışımını içtim, bol bol ılık su içiyorum hatta ılık suyun çayın içine bile limon sıkıyorum, bunların dışında ilaçda alıyorum, dediğin gibi vics ayaklarıma sürüyorum, ama boğa bölgemde böyle hırıltı vardı oraya sürünce süper iyi geldi böyle açıldım resmen ama onlar dışında berbatım be abla yaa, babam bugün hastaneye götürcekti hadi bugün yırttım da yarın böyle olursa bana hastane yolları gözükçek heralde, sesimi kaybettim görüntü var sadece :) valla dikkat edin kendinize bebelerinize, heee birde annemden yediğim laflarda cabası... O bereler o atkılar çekmece bekleyecekti zaten, kalın giy dedikçe birşey olmaz dedin, içtin soğuk suları içtin kolaları gazozları diye söyleniyor ama yerim ben onu sonrada hemen birşeyler getiriyor, iyiki annem gelmiş.. Son olarak kusura bakmayın böyle kafanızı şişrdim ses çıkmayınca yazıya vurdu heralde :)

Iyi ettin kardesim yaz yaz acilirsin :KK66: insallah iyilesirsin gerek kalmaz hastaneye. Anne gibisi var mi? Hasta olunca hele cok ararim.

Şu an halimi görseniz, lahana görse utanır kendinden, ayyy yarın sınavım var birde Allah'ım , artık kat kat giyinip çıkacağız
oyy reyhanim kiyamam:KK19:valla aklim hep memlekette yahu bu sogukta ne yapsinlar insanlar cok zor yao_Orabbim yar ve yardimciniz olsun aman kat kat giyin bide o kadar cok karistirma kardesim:KK53:o iyi geliyo bu iyi geliyo mideyi bozacan kiz:KK48:tarcin bal limon bunu 3 defa gunde tuket,sicak et suyuna corba toprakkahvenin recetesi uygun mesela fazla karistirma:KK53:opuldun reyhanim cok gecmis olsun sinavlarinda basarilar :KK68:tatli annecinin yanaklarindan op yerime allah analarimizi basimizdan eksik etmesin:KK54:

Yazan oluyor . Aktif bir sayfa. Arada komse olmasa da yaziyorum ben:)

Benim fransizca bir konum vardi. Bir mesaj var onu da ben yazdim. Gelen olmadi.

Habite vous a Paris? Nasildi ya :KK70:
Ee iyiymis kiz geliyolarmis iste:KK53:banada link at bisey yap bende gelem:KK14:vous habitez à paris olacak o :KK45:iyi iyi gelisme var valla benden once kaparsin sen:KK70:

Screenshot_2016-01-26-10-02-10-1.png
gunaydin kizlar tililili haydeee halayaaa gizz smileyy smileyy aheyy aheyy halay basi sensin hayde:KK70:

X