- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
ay sorma bende cok güldüm okurken.. benim esimde okadar olmasada benziyor .. askerlik.. okul... arkadaslar.. bilmem neler cok konusur.. benle illa konuscak.. isten gecenin köründe bile gelse kalk iki laf edelim
sagol.. evet genc yasta anne olmak avantajli oluyor ama genclikte geri gelmiyor.. ben o yüzden hep ertlemistim.. ama sonra kizim dogunca dedim bukadar erteleeseymisim cok güzel bi duygu evde olmasi bile yetiyor..Allah bagislasin canimoyle valla kizim boyuma ulasti nerdeyse kardesim saniyo bazilari erken anne olmanin avantajlari bunlar ama yinede yipraniyor insan ben 19 da evlendim ilk evliligimden 2, ikinci evliligimden de 2 cocugum var
benimki nide ben zorla konusturuyom bazen hic susmaz konusturduguma pisman olurum ortasi yok yani dengesiz bunlar anacim
Allah yokluklarini vermesin valla haklisin canim:)evet canim yanimda cocuklarim cok sukur:))sagol.. evet genc yasta anne olmak avantajli oluyor ama genclikte geri gelmiyor.. ben o yüzden hep ertlemistim.. ama sonra kizim dogunca dedim bukadar erteleeseymisim cok güzel bi duygu evde olmasi bile yetiyor..
cocuklarinin hepsi yanindami?
gercekten öyle susmuyorlar .. ama cok konusandan zarar gelmez olsun varsin konussunlar :))
amin ins.. güzel yaninda olmalari :) anne ayri bisey cünküAllah yokluklarini vermesin valla haklisin canim:)evet canim yanimda cocuklarim cok sukur:))
Yanimdalar cok sukur evet tabiki anne gibisi varmi hic:)rabbim hic bi cocugu anasiz babasiz birakmasin kanadi kirilmis kus misali oluyorlaramin ins.. güzel yaninda olmalari :) anne ayri bisey cünkü
amin ins. ben kacayim artik ins tekrar görüsürüz .. kib aeo :)) hayirli gecelerYanimdalar cok sukur evet tabiki anne gibisi varmi hic:)rabbim hic bi cocugu anasiz babasiz birakmasin kanadi kirilmis kus misali oluyorlarevlatlarimizi bize bagislasin insallah..
Hayirli geceler canim memnun oldum:))amin ins. ben kacayim artik ins tekrar görüsürüz .. kib aeo :)) hayirli geceler
Gunaydiïnnn bidenemmGunaydin kizceler bu saatte kadar uyunurmu haydin kalkinankaranin baglari buklum bukkum yollari tey tey aheyyy lililili haydi kizlar
Ne yapayim canisi pazar temizligi sen ne yapiyorsunGunaydiïnnn bidenemmnasilsin bakalim lilililililili 300 500 300 500
Valla ben dun temizlik yaptim cok sukurNe yapayim canisi pazar temizligi sen ne yapiyorsun
Iyim canm bende sukur. Haftasonu giremedim esim evdeydi. Misafirlikti alisveristi derken teli elime alamadim bileHic bisey yapmiyom kuzumsen nasilsin ne yapiyon
Ablam, çorbayı annem yaptı, sarımsağı ezip limon ekleyip onu yedirdi, imkanım olsa ben uzaklaşçam kendimden o derece yaniIki tavuk but bir havuc bir sogan bir kereviz. Hepsini soybutun ekle. 1 bucuk litresu. Kaynat pisince suyunu ic. Istersen bir dis sarimsak da koyabilirsin. Limonlu zencefil cayi ve bal. Ayak tabanlarina vicks sur corap giy uyu. Gec,is olsun
Şu an halimi görseniz, lahana görse utanır kendinden, ayyy yarın sınavım var birde Allah'ım , artık kat kat giyinip çıkacağızSende sagol bitanemsicak tut kendini turkiye cok soguk ozellikle sali gunu hemen hemen her yer -20 olucakmis yaa allah yardimciniz olsun kuzum