GURBETCiLER DURAGI:)

Hele sukur ya birisi geldi:KK53:hosgeldin iyilik valla koltukta uzanmis az daha icim geciyodu:KK48:sen nasilsin canim iyimisin?
allaha sükür iyi ya kizimi yatirdim.. bi bakim dedim ne var ne yok :)) hafta sonu sanirim o yüzden bos kaldi burasi :)

allaha sükür iyi ya kizimi yatirdim.. bi bakim dedim ne var ne yok :)) hafta sonu sanirim o yüzden bos kaldi burasi :)
Iyi canim allah iyilik versin:)galiba dedigin gibi valla millet ya gezmelerde yada esleriyle vakit geciriyolar:KK53:sen ne yaptin kiz hali yikayan sendin dimi:KK64:

Evliyim canim 34 yasindayim 4 cocuk annesiyim:21:ev hanimiyim ve 12 senedir fransadayim:KK53:yarismaci arkadaslara basarilar dilemiyom ben kazanacam:KK70:
allah bagislasin canim :) genc yasta 4 cocuk ...
bende 27 yasindayim 8 aylik bi kizim var.. ama 21 yasimda evlendim oda ayri bi konu :KK70: :KK70:

Cocuklugunda kalan adama da ne guldum ya:KK70:ben hatirlamiyom valla bazen zorluyorum kendimi yok anam yok:KK53:iyiki hatirlamiyom yoksa kalirdim bende kesin:KK48:

Cocuklugunda kalan adama da ne guldum ya:KK70:ben hatirlamiyom valla bazen zorluyorum kendimi yok anam yok:KK53:iyiki hatirlamiyom yoksa kalirdim bende kesin:KK48:
ay sorma bende cok güldüm okurken.. benim esimde okadar olmasada benziyor .. askerlik.. okul... arkadaslar.. bilmem neler cok konusur.. benle illa konuscak.. isten gecenin köründe bile gelse kalk iki laf edelim :KK70: :KK70:

allah bagislasin canim :) genc yasta 4 cocuk ...
bende 27 yasindayim 8 aylik bi kizim var.. ama 21 yasimda evlendim oda ayri bi konu :KK70: :KK70:
Allah bagislasin canim:KK54:oyle valla kizim boyuma ulasti nerdeyse kardesim saniyo bazilari:KK45:erken anne olmanin avantajlari bunlar ama yinede yipraniyor insan :KK51:ben 19 da evlendim ilk evliligimden 2, ikinci evliligimden de 2 cocugum var:KK53:

X