- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- Konu Sahibi naneelimoonn
nbr arkadaslar nasil gidiyor :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele sukur ya birisi geldihosgeldin iyilik valla koltukta uzanmis az daha icim geciyodusen nasilsin canim iyimisin?nbr arkadaslar nasil gidiyor :))
allaha sükür iyi ya kizimi yatirdim.. bi bakim dedim ne var ne yok :)) hafta sonu sanirim o yüzden bos kaldi burasi :)Hele sukur ya birisi geldihosgeldin iyilik valla koltukta uzanmis az daha icim geciyodusen nasilsin canim iyimisin?
Iyi canim allah iyilik versin:)galiba dedigin gibi valla millet ya gezmelerde yada esleriyle vakit geciriyolarsen ne yaptin kiz hali yikayan sendin dimiallaha sükür iyi ya kizimi yatirdim.. bi bakim dedim ne var ne yok :)) hafta sonu sanirim o yüzden bos kaldi burasi :)
yok canim ben degildim :)) yikayanada kolay gelsin bu arada :))Iyi canim allah iyilik versin:)galiba dedigin gibi valla millet ya gezmelerde yada esleriyle vakit geciriyolarsen ne yaptin kiz hali yikayan sendin dimi
yanlislik oldu ya pardonsen nerden bu arada?yok canim ben degildim :)) yikayanada kolay gelsin bu arada :))
almanyadan söylemistim :)) evdeyim onuda yine söylim :))yanlislik oldu ya pardonsen nerden bu arada?
Ayy valla bana bi haller olmus hafiza gitmis bendekusura bakma canim yaalmanyadan söylemistim :)) evdeyim onuda yine söylim :))
önemli degil ya okadar insan var zor bende tutamam aklimdaAyy valla bana bi haller olmus hafiza gitmis bendekusura bakma canim ya
Oyle valla gercekten zor oluyorsonra boyle fransiz kaliyorumönemli degil ya okadar insan var zor bende tutamam aklimda
fransadaydin dimi sen :))Oyle valla gercekten zor oluyorsonra boyle fransiz kaliyorum
Evet canim:)sen ordami dogdun sonradanmi geldin?bunuda zaten soylemistim dersen catlicamfransadaydin dimi sen :))
evet söylemistim dogma büyüme almanyaliyimEvet canim:)sen ordami dogdun sonradanmi geldin?bunuda zaten soylemistim dersen catlicam
Ayy fenalik bastikimseye soru sormicam bidahaevet söylemistim dogma büyüme almanyaliyim
ben sana sorayim coluk cocuk.. is güc.. nerdensin tr den?? ne kadardir fransadasin yas kac.. :)))Ayy fenalik bastikimseye soru sormicam bidaha
Evliyim canim 34 yasindayim 4 cocuk annesiyimev hanimiyim ve 12 senedir fransadayimyarismaci arkadaslara basarilar dilemiyom ben kazanacamben sana sorayim coluk cocuk.. is güc.. nerdensin tr den?? ne kadardir fransadasin yas kac.. :)))
allah bagislasin canim :) genc yasta 4 cocuk ...Evliyim canim 34 yasindayim 4 cocuk annesiyimev hanimiyim ve 12 senedir fransadayimyarismaci arkadaslara basarilar dilemiyom ben kazanacam
ay sorma bende cok güldüm okurken.. benim esimde okadar olmasada benziyor .. askerlik.. okul... arkadaslar.. bilmem neler cok konusur.. benle illa konuscak.. isten gecenin köründe bile gelse kalk iki laf edelimCocuklugunda kalan adama da ne guldum yaben hatirlamiyom valla bazen zorluyorum kendimi yok anam yokiyiki hatirlamiyom yoksa kalirdim bende kesin
Allah bagislasin canimoyle valla kizim boyuma ulasti nerdeyse kardesim saniyo bazilarierken anne olmanin avantajlari bunlar ama yinede yipraniyor insan ben 19 da evlendim ilk evliligimden 2, ikinci evliligimden de 2 cocugum varallah bagislasin canim :) genc yasta 4 cocuk ...
bende 27 yasindayim 8 aylik bi kizim var.. ama 21 yasimda evlendim oda ayri bi konu