- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Ama dövmeyin benim biricik ablamıvalla ağlarım zaten ağlıcak yer arıyorum.... Kıyamazsınızki siz benim ablama :)
Neyse deryali. Canim acıdım bi bayram daha yaşasın
Gunaydingunaydin hanimlar
Vayyy hemende firsat kollimis bak heleBi koşu geliyom baciiimmm bekle
GunaydinValla öyle bir kıyarız ki
Bebelerinin yüzü suyu hürmetine bağışladıknaneelimoonn seni
Hayy allah razi olsun yaw oyle korkmustumkisanki benim elim armut topluyo dalardim sac bas
Gunaydin
Gunaydin maralimgunaydin hanimlar
He valla bosverannem boşver o vicdansız oğlanı iki lafın belini kırarız
Merak etme anam uyuyamadim zatenleyyyynnnnnn uyanın ben uyumuyorsam kimşecikler uyumayacak hahahahahahagünaydın kızçeler
Neyse deryali. Canim acıdım bi bayram daha yaşasın
Oyy gurban oldugumHerkese Günaydın sabah sabah sizin engin tecrubelerinizden yararlanmak istedim, dünden beri sesim oksan abla ile osman abi arasında gidip geliyor, böyle soğuk algınlığı değilde baya guzel soğuk yemişim gibi hissediyorum, Boğazlarımda değilde branşlarım da sanki bütün sorun, şöyle bildiginiz çabuk etkisini göstercek mükemmel bir tarif varsa bana doğru atar misiniz ? Sınav haftası ve evde yalnizken hasta olmaktan nefret ediyorum
Valla öyle bir kıyarız ki
Valla kiydirtmam siper ederim kendimi
Bebelerinin yüzü suyu hürmetine bağışladıknaneelimoonn seni
Gunaydin
Hemen deniyorum çoook sagolasin ablamOyy gurban oldugumcok gecmis olsun bal limon ve tarcin onlari bi guzel karistir varsa gunde 3 defa bir kasik ye ablacim cok iyi geliyor ben cocuklarada veriyom soguk aldiklarinda yumusatiyor bogazi pekmez varsa oda olur gulum
Herkese Günaydın sabah sabah sizin engin tecrubelerinizden yararlanmak istedim, dünden beri sesim oksan abla ile osman abi arasında gidip geliyor, böyle soğuk algınlığı değilde baya guzel soğuk yemişim gibi hissediyorum, Boğazlarımda değilde branşlarım da sanki bütün sorun, şöyle bildiginiz çabuk etkisini göstercek mükemmel bir tarif varsa bana doğru atar misiniz ? Sınav haftası ve evde yalnizken hasta olmaktan nefret ediyorum
Sende sagol bitanemHemen deniyorum çoook sagolasin ablam
Ohh valla ilac gibi gelir bu tarifin canim bende corbasini yapiyorum sebzelerle et suyuna super oluyor valla reyhanim varsa bu tarifide dene gulumIki tavuk but bir havuc bir sogan bir kereviz. Hepsini soybutun ekle. 1 bucuk litresu. Kaynat pisince suyunu ic. Istersen bir dis sarimsak da koyabilirsin. Limonlu zencefil cayi ve bal. Ayak tabanlarina vicks sur corap giy uyu. Gec,is olsun
Ohh valla ilac gibi gelir bu tarifin canim bende corbasini yapiyorum sebzelerle et suyuna super oluyor valla reyhanim varsa bu tarifide dene gulumsagol toprakkahve cim
pimi çekilmiş el bombasıyımHe valla bosvernasilsin bakalim erkencisin
Allah yardimcin olsun canim ya zordur vallapimi çekilmiş el bombasıyımgerizekalı patronum sağolsun çalışıyorum canım sen nasılsın