- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Allah razi olsun yaradana gurbanSucuklu yumurta gurban can sana
kapalı limonata alırım kız gözünün önünde acarım canısı sanaCiks gazoz gaz yapiyo bendelimonata isterim icine bilimum seyler katmak yok ona gore
masanın başına ben otururum yada fark etmez yemik olsun yitir
Buyrun kızlar afiyet olsun
İlimon lu nane hepsini sen yeme he
masanın başına ben otururum yada fark etmez yemik olsun yitir
Mersii sekerimkapalı limonata alırım kız gözünün önünde acarım canısı sanaama benim olmayan öküze ilaçlı gazoz içiriirm ona söz veremem
Sakin olunn lennablan varken sen mi oturacan
Ah annem bi elime geçirsem vurcan kırbacıda gelmiyoe kiMersii sekerimzalimin ogluna icirek gizz haketti yaanii
Puuu bide ev sahibi olcekSakin olunn lennhepinizden once ben oturicimmm
kız dedim ya sonra yemek olsun yitir yerde de yerim yaniablan varken sen mi oturacan
Baganeeee cicim yemaklar elden gidiPuuu bide ev sahibi olcek
Hec sorma heccAh annem bi elime geçirsem vurcan kırbacıda gelmiyoe kiah bide akşam resim atmış yeşil gözleriyle didim analar ne irkikler doğruyor diye
Evet canm. Aksam nere gittin erkenmi uyudunGunaydin kuzum hayirli cumalar sanadaniyetlimisin bugunde?
Allah kabul etsin kuzum:)he valla erken yattim oyle yorgundum..sen ne yapiyosun bakimEvet canm. Aksam nere gittin erkenmi uyudun
İRKİK Mİ HANİ NİRDİ GÖSTERİN BANAHec sorma heccbizede hep okuzler denk gelmiss gozu cikmasin zalimin bisver giz bunu sen yeni yil yeni irkik olur belki ne biliyonki
Hee adananin karpuzu yuvarlana yuvarlana buyurmus