- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- Konu Sahibi naneelimoonn
Buyrun kızlar afiyet olsun
İlimon lu nane hepsini sen yeme he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun yaradana gurbanSucuklu yumurta gurban can sana
kapalı limonata alırım kız gözünün önünde acarım canısı sana ama benim olmayan öküze ilaçlı gazoz içiriirm ona söz verememCiks gazoz gaz yapiyo bendelimonata isterimicine bilimum seyler katmak yok ona gore
masanın başına ben otururum yada fark etmez yemik olsun yitir
Buyrun kızlar afiyet olsun
İlimon lu nane hepsini sen yeme he
ablan varken sen mi oturacanmasanın başına ben otururum yada fark etmez yemik olsun yitir
Mersii sekerimzalimin ogluna icirek gizz haketti yaaniikapalı limonata alırım kız gözünün önünde acarım canısı sana ama benim olmayan öküze ilaçlı gazoz içiriirm ona söz veremem
Sakin olunn lennhepinizden once ben oturicimmmablan varken sen mi oturacan
Ah annem bi elime geçirsem vurcan kırbacıda gelmiyoe ki ah bide akşam resim atmış yeşil gözleriyle didim analar ne irkikler doğruyor diyeMersii sekerimzalimin ogluna icirek gizz haketti yaanii
Puuu bide ev sahibi olcekSakin olunn lennhepinizden once ben oturicimmm
kız dedim ya sonra yemek olsun yitir yerde de yerim yaniablan varken sen mi oturacan
Baganeeee cicim yemaklar elden gidi yemisim ev sabiniPuuu bide ev sahibi olcek
Hec sorma heccbizede hep okuzler denk gelmissgozu cikmasin zaliminbisver giz bunu sen yeni yil yeni irkik olur belki ne biliyonkiAh annem bi elime geçirsem vurcan kırbacıda gelmiyoe ki ah bide akşam resim atmış yeşil gözleriyle didim analar ne irkikler doğruyor diye
Evet canm. Aksam nere gittin erkenmi uyudunGunaydin kuzum hayirli cumalar sanadaniyetlimisin bugunde?
Teyy allahimm cene kuvvetli canimm
Allah kabul etsin kuzum:)he valla erken yattim oyle yorgundum..sen ne yapiyosun bakimEvet canm. Aksam nere gittin erkenmi uyudun
İRKİK Mİ HANİ NİRDİ GÖSTERİN BANA nefes alsın yüüzk alsın yeter kızHec sorma heccbizede hep okuzler denk gelmissgozu cikmasin zaliminbisver giz bunu sen yeni yil yeni irkik olur belki ne biliyonki
Hee adananin karpuzu yuvarlana yuvarlana buyurmusyuvarlan kiznaneelimoonn . Yeni kalktim sayilir bende. Uyandim yatakta yuvarlaniyodum oyle