- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.621
Tamam demeyiz birdaha hıh.Kizz ben ne ara annen oldum labi ana oluyom bi baba tey allahim hic sorma benimde canim cok cekiyo valla bende mi markete gitsem aceo
Gunes pogaca var mesela cok sikBencede menulerde serbetli tatli sart
Ooyyy kuzumm hic olurmu oyle sey yahuseninde agzin bal yesin yavrucum
Isterse yapabilir elbetteSen sus kızmuhteşemdi gül tatlısı.
Hihhh tabiiTamam demeyiz birdaha hıh.
Yolun yarısına gelmişsin daha neHihhh tabiikiz ben o kadar yaslimiyim ayoll daha hayatimin baharindayim ben
Düzenle kızım şu mesajını one laOnu onerecektimde sike olur diye ses etmedim
Tuttum seniGunes pogaca var mesela cok sik
Sarma yapmissin
Bi serbetli yap(bu ayki yarisma serbetli tatlilar 15e yakin tarif var bi goz atabilirsin)
Borekte milfoyden ici garniturlu kiymali bohca seklinde bi tarif var mükemmel oluyo
Kurabiyede tatli olsun bence 2 tuzlu bide sarma var zaten. Tatli olarakta üzerine accikta cikolata sos dokersen hem kurabiye hem çikolatali bisey yapmis olursun bi tasla iki kus
Bunlar da benim düşüncelerim huuhh ne cok yazdim
Beni tutma zaten . Kimse beni sallamıyor. Terk ediyorum burayı.Tuttum seni
Yani menu yapilacaksa mantikli yapilsin herseydende olsun tatli tuzlu serbetli salataTuttum seni
Sende ne tripli hatun çıktım yaaBeni tutma zaten . Kimse beni sallamıyor. Terk ediyorum burayı.
Beni tutma zaten . Kimse beni sallamıyor. Terk ediyorum burayı.
Duzenledim de yanlis bisimi dedimDüzenle kızım şu mesajını one la
PeküüSende ne tripli hatun çıktım yaa
Onemli degil canim ama sasirdim yanii
Bişi demedim kız sike yazmışsın ben nöriyimOnemli degil canim ama sasirdim yanii
Telefondan giriyorum ya s ş yada i ı harflerine dikkat etmiyorumBişi demedim kız sike yazmışsın ben nöriyim
Bende telden giriyorum.Telefondan giriyorum ya s ş yada i ı harflerine dikkat etmiyorum