- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.661
Hahh geldi benimki
@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuzHahh geldi benimkine oruyon karar verdinmi kiz menuye
Dogru bosver kurabiyeyi o zaman hic ugrasma..tatli olarak bisey dusundunmu peki?@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuz
Evet kilolu geç yürür diyorlar:/ 13 ayı bitti 12 kilo :)Benimki bir yasini 2 ay falan gecmisti yurudu oda tutunarak gidiyordu sonra birden yurudu valla:))aslinda ona cesaret vermek lazim annesi araniza alin babasiyla sirayla cagirin oyle oyle adimlarini korkmadan atmayi ogrenirelinden tutup yurutun zamanla yurur cokta takilma canim:)bu arada kilosu nasil?eger topalaksa biraz ondan da olabilir agir geliyodur kendine
Ağlayan pasta birde tatlı kurabiyeDogru bosver kurabiyeyi o zaman hic ugrasma..tatli olarak bisey dusundunmu peki?
Ee ondan iste annesi:))dert etme zamanla yurur odaEvet kilolu geç yürür diyorlar:/ 13 ayı bitti 12 kilo :)
Guzel :)sen borekte takildin galiba..Ağlayan pasta birde tatlı kurabiye
SendeyimAğlayan pasta birde tatlı kurabiye
Bende bazen nerdeyim diyorumKiz takip edemiyom nerdesiniz
Yok ben pek sorun cekmiyorum canim bitek surekli sayfa yeniliyorumBende telden giriyorum.
O değilde telefondan bildirimleri takip etmek zor bende. Sende de öyle mi?
Hosgeldin canim:))Yok ben pek sorun cekmiyorum canim bitek surekli sayfa yeniliyorum
Beni dinle pisman olmazsin@talhayasir i dinleyip tuzlu kurabiye sen vazgeçtim.hem yüküm hafifler.ama tariflerde karar vermedim.henuz
Sagol cnmHosgeldin canim:))
Sen gelde yetmezse sana ayrı yaparım canimSendeyimfazladan yap bi zahmet
Sanırım.Guzel :)sen borekte takildin galiba..
İnşallah balımEe ondan iste annesi:))dert etme zamanla yurur oda