- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.601
Meğer kadın gece uyumazmis.aklına geleni yapmış istePohaça
Bune la bi sürü şey yapmış karman çorman. Menü dediğin azcık bağlantılı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meğer kadın gece uyumazmis.aklına geleni yapmış istePohaça
Bune la bi sürü şey yapmış karman çorman. Menü dediğin azcık bağlantılı olur.
Yaprak sardim benBak o zaman pohacayi menunden cikart,kurabiye yerine sutlu bir tatli yapabilirsin..bide o hashasli yapmis sende peynirli bir kol boregi yaparsin:)ee kiz manti yerine icli kofte yapsana harika olur bence
Pardon onu unutmustumee son kararin ne menu nasil olcak?Yaprak sardim ben
Gayet güzel işte daha ne?Pohaca borek tatlı kurabiye sarma salata kek
Tamam işte şimdi borek ne böreği olacak kek ne keki olacak salata ne salatası olacaga geldiGayet güzel işte daha ne?
Ya yap bi ispanakli gul boregi yada patatesli. Aglayan pasta yap. Salatada makarna salatasi yapTamam işte şimdi borek ne böreği olacak kek ne keki olacak salata ne salatası olacaga geldi
Ben olsam ağır bir börek yapardım.mesela misafire arnavut böreği yapıyorum.kıymalı pırasalı müthiş oluyor.Tamam işte şimdi borek ne böreği olacak kek ne keki olacak salata ne salatası olacaga geldi
Patates salatasi yapabilirsin bol limonlu zeytin yagli:)boregide ispanakli peynirli olabilir,kekide havuclu tarcinli cevizli yapabilirsin ben cok seviyorum onuTamam işte şimdi borek ne böreği olacak kek ne keki olacak salata ne salatası olacaga geldi
Bencede menulerde serbetli tatli sartBen olsam ağır bir börek yapardım.mesela misafire arnavut böreği yapıyorum.kıymalı pırasalı müthiş oluyor.
Kek değilde revani olabilir. Ya şerbetli bir tatlı olabilir kek basit kaçmazmı? Benim şerbetli etimek tatlım var kolay ve güzel oluyor etimek,muhallebi üstü kremşanti ceviz.
Salata bence kısır. Yada dolgun gözüksün patates salatası .
Sen sus kız muhteşemdi gül tatlısı.Bencede menulerde serbetli tatli sart
Hayy agzin bal yesin ya:))habire dusunuyor ne yapsam etsem cok agir seylerde yapmasin zaten bebesi var zor olur..Ya yap bi ispanakli gul boregi yada patatesli. Aglayan pasta yap. Salatada makarna salatasi yap
Bende anlattım benim ağzım bal yemesin mi b.k mu yesinHayy agzin bal yesin ya:))habire dusunuyor ne yapsam etsem cok agir seylerde yapmasin zaten bebesi var zor olur..
Kizz ben ne ara annen oldum labi ana oluyom bi baba tey allahimhic sorma benimde canim cok cekiyo valla bende mi markete gitsem aceonaneelimoonn anniş benle ilgilen dedim.küstüm
Ya ne pis boğazım yemek konuşulunca canım fena şeyler çekti markete gidecem
Ooyyy kuzumm hic olurmu oyle sey yahuseninde agzin bal yesin yavrucumBende anlattım benim ağzım bal yemesin mi b.k mu yesin