- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.641
insan hissettigi yastadir sekerimsenin yasin kac bakalimYolun yarısına gelmişsin daha ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan hissettigi yastadir sekerimsenin yasin kac bakalimYolun yarısına gelmişsin daha ne
Tabiki takıldıminsan hissettigi yastadir sekerimsenin yasin kac bakalim
Ooo sana gore biz yolun yarisini gectik tabimasallah nice guzel yaslara insallahTabiki takıldım
22 - 23 olcam
Ben erken evlendim erken anne oldum :)Ooo sana gore biz yolun yarisini gectik tabimasallah nice guzel yaslara insallah
Bende sendenim o zamanbende erken anne oldum 4 bebe var bendesende kac?allah bagislasin canim:)Ben erken evlendim erken anne oldum :)
Sen en güzel yaşındasın
Kiz senin bebeler cikmiyo mu okuldan saat kac oldyBende sendenim o zamanbende erken anne oldum 4 bebe var bendesende kac?allah bagislasin canim:)
Oh maaşallah ben 1 taneye anca yetiyorum cümlemizinkini balım sağol:)Bende sendenim o zamanbende erken anne oldum 4 bebe var bendesende kac?allah bagislasin canim:)
aaa niye kiAyy tişikkirler benim kız da kova baş göz edelimmi
Sen git kendi topiğine bak
Vayyy beeeeeeeeee
Hiç topiğinde yazmadın da ondan dediydimaaa niye ki
Nen var kuzumtakilmistir o,bende topik topik dolaniyorum bazen gunlerce ugramiyom burayaadim gezentiye cikacakkomsu topik olalim senle gellaaa niye ki
Valla cok zor ama,cokta kutsal yuce bir gorev anne olmakonca dert yorgunluk cekiyoruz ama bir gulucukleriyle heepsii gidiveriyorOh maaşallah ben 1 taneye anca yetiyorum cümlemizinkini balım sağol:)
O dediğin kişi benmiyimNen var kuzumtakilmistir o,bende topik topik dolaniyorum bazen gunlerce ugramiyom burayaadim gezentiye cikacakkomsu topik olalim senle gell
Öyle gülüm..ömre bedel :) maşallah 4 tane en küçüğü ne kadar? :)Valla cok zor ama,cokta kutsal yuce bir gorev anne olmakonca dert yorgunluk cekiyoruz ama bir gulucukleriyle heepsii gidiveriyor
Bende gezentiyim merak etme yerimde duramiyorumO dediğin kişi benmiyim
En buyuyu 13 en kucugu 2 yasinda:) 2 kiz 2 oglan,seninki kizmi erkekmi?Öyle gülüm..ömre bedel :) maşallah 4 tane en küçüğü ne kadar? :)
Ne güzelBende gezentiyim merak etme yerimde duramiyorum
Guzelde yorucu anacimNe güzel
2 yaşındaki ne zaman yürüdü kız benim 14 aylık. Yürüsün diye bekliyorum belim sakat ama o koltuğa tutunarak sıralıyor okadar. Oturduğu yerden tutunup kalkıyor oyun parkında ayakta tutunarak volta atıyor ne zaman yürürEn buyuyu 13 en kucugu 2 yasinda:) 2 kiz 2 oglan,seninki kizmi erkekmi?
Benimki bir yasini 2 ay falan gecmisti yurudu oda tutunarak gidiyordu sonra birden yurudu valla:))aslinda ona cesaret vermek lazim annesi araniza alin babasiyla sirayla cagirin oyle oyle adimlarini korkmadan atmayi ogrenirelinden tutup yurutun zamanla yurur cokta takilma canim:)bu arada kilosu nasil?eger topalaksa biraz ondan da olabilir agir geliyodur kendine2 yaşındaki ne zaman yürüdü kız benim 14 aylık. Yürüsün diye bekliyorum belim sakat ama o koltuğa tutunarak sıralıyor okadar. Oturduğu yerden tutunup kalkıyor oyun parkında ayakta tutunarak volta atıyor ne zaman yürür