- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.581
Menun guzelmis iste kuzum niye stres yapiyosun?kurabiye yap bence un kurabiyesi mesela cabucak oluyo :)ellerine saglik bu arada afiyet bal olsun:)Ben pohaca borek tatlı ve tuzlu kurabiye yaprak sarma ve bide salata dusunuyordum.tatlı kurabiye yerine krk gibi biseyden yapabilirim
Kisasa kisas yaniDiger karilar cok sey yapmis ondan buda oyle cok yapmak istiyo.
Kadin manyi yapmis:) benzemez yaniKisasa kisas yanidigerlerinin menusune benzemesin o zaman degisik olsun biraz:)
Vay anasını 25 ocak.26 ocak senin?
Amaaannn dert ettigin seye bak tatlim yaYa ama yapılmaz ki bu yaa diyetteyim nasil yicem
Sende su boregi yapKadin manyi yapmis:) benzemez yani
Vayy anasini bee benim oglan da 25 ocak yuhhhVay anasını 25 ocak.
Anneminde dogum gunu bugun pasta yemeden olur mu hicAmaaannn dert ettigin seye bak tatlim yabugunluk tatlil ver kendine ne olcak:)sanki biz mankeniz de anacim biz de hergun diyet yapak zayiflayak diyoruz ama sofra gorunce yumuluyoruz bosverr ye kuzum yeee
Ayy tişikkirler benim kız da kova baş göz edelimmiAklima geldiydi kova ammaneyse benim oglusumda kova kiz sevdim seni:)
Sen git kendi topiğine bakbiri çay dedi geldim
Vayyy beeeeeeeeeeVayy anasini bee benim oglan da 25 ocak yuhhh
Ayi tutturdunuz gunude mi tutturdunuz. Hey masallah:)))Vayy anasini bee benim oglan da 25 ocak yuhhh
Ayy mutlu yillar annecigine o zamanAnneminde dogum gunu bugun pasta yemeden olur mu hic
Sagol canim ama dun basladim diyete bugun bozayim miAyy mutlu yillar annecigine o zamanee olmaz tabi olurmu pastada yiyecez:)
İlahi sen çok güldüm ya la
Ayi tutturdunuz gunude mi tutturdunuz. Hey masallah:)))
telepatiyle anlasmisiz galiba bu kadar olur yani:)
Amannnn boz beeSagol canim ama dun basladim diyete bugun bozayim mi
PohaçaEn son gittiğimiz pohaca
Hashasli borek
Mini kostebek pasta
Revani
Tatlı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Mantı
Salata yapmisti
Bak o zaman pohacayi menunden cikart,kurabiye yerine sutlu bir tatli yapabilirsin..bide o hashasli yapmis sende peynirli bir kol boregi yaparsin:)ee kiz manti yerine icli kofte yapsana harika olur benceEn son gittiğimiz pohaca
Hashasli borek
Mini kostebek pasta
Revani
Tatlı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Mantı
Salata yapmisti