GURBETCiLER DURAGI:)

it gibi çalışıyorum naneelimoonn ne yapayım ya bu aralar annem hasta ameliyat olacak işle uğraş eve gidiyorum direk yatıp uyuyorum sen ne yapıyorsun
Kizzz seni yirimmm bennerelerdesin anacim ozledik bee!cok gecmis olsun canim benim,allah acil sifalar versin...kolay degil valla is gucbende iyim cok sukur telasliyim biraz yaz icin:))

Ee kolaymi. Kv ile taniscan
He yaa o konuya hic girme zatendun kandil sebebiyle aradim,neyse oyle sohbet muhabbet laf kilolara geldi:))dedi sen zayifmisin kilon nasil demezmikilolu sevmez mis hatundedim ne cok zayifim nede sisman orta halliyim annecim dedimbenim iki ayda ne yapip yapip az bi fazlam var kurtulmam lazim anacim

Hadi yaa vallami:)iyide aksam yemegini biz 7 de yiyoruz ne olcak?ben herkesten oncemi yiyeyim yani?masallah kiz devam et ne guzel
Valla canim su ara veremiyorum. Duraklama donemine girdim ama 5kilom kaldi onuda illaki veririm ben. Oglumda daha fazla kilom vardi. 1yil olmadan vermistim. Bundakini hayli hayli veririm. Dikkat etmiyorum hic. Etsem daha hizli gider. Mesela bugun ispanakli yas pasta yaptim. Lop lop yuttum:))))

Amann cokta kisitlama kendini zaten:))herseyden azar azar yedikmi birazda hareket tamamdiryanliz ben bu aksam 5 ten sonra yememe olayina takildim ya :/yatana kadar cok acikirim ben kuzum nasil becerecem ben bu isi?

Valla canim malum bende emziriyorum. Acikirsam salatalik falan yiyorum. Meyve tarzi seyler yafa sut yogurt falan. Yemek diil yani. Zaten bi sure sonra bunye alisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…