- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.481
Kizzz seni yirimmm benit gibi çalışıyorumnaneelimoonn ne yapayım ya bu aralar annem hasta ameliyat olacak işle uğraş eve gidiyorum direk yatıp uyuyorum sen ne yapıyorsun
hadi bakalim. Ufukta yolculuk var yani. Hadi hayirlisi.Ne olsun kuzum ayni herzamanki seyler coluk cocuk,yemek temizlik vsbide iki ayimiz kaldi turkiye'ye gelecez yaz tatiline hummali bir hazirlik icindeyim
Oyle valla simdiden stres topuna dondumhadi bakalim. Ufukta yolculuk var yani. Hadi hayirlisi.
Ee kolaymi. Kv ile taniscanOyle valla simdiden stres topuna dondumhayirlisi olsun insallah:)
He yaa o konuya hic girme zatenEe kolaymi. Kv ile taniscan
Aksam 5ten sonra yeme kiz baya etkiliyo. Ben 2kilo verdim 10gunde.Akil verin bana nasil cabuk kilo verebilirim ben yaspor demeyin bana
Hadi yaa vallami:)iyide aksam yemegini biz 7 de yiyoruz ne olcak?ben herkesten oncemi yiyeyim yani?masallah kiz devam et ne guzelAksam 5ten sonra yeme kiz baya etkiliyo. Ben 2kilo verdim 10gunde.
Valla canim su ara veremiyorum. Duraklama donemine girdim ama 5kilom kaldi onuda illaki veririm ben. Oglumda daha fazla kilom vardi. 1yil olmadan vermistim. Bundakini hayli hayli veririm. Dikkat etmiyorum hic. Etsem daha hizli gider. Mesela bugun ispanakli yas pasta yaptim. Lop lop yuttum:))))Hadi yaa vallami:)iyide aksam yemegini biz 7 de yiyoruz ne olcak?ben herkesten oncemi yiyeyim yani?masallah kiz devam et ne guzel
Amann cokta kisitlama kendini zaten:))herseyden azar azar yedikmi birazda hareket tamamdirValla canim su ara veremiyorum. Duraklama donemine girdim ama 5kilom kaldi onuda illaki veririm ben. Oglumda daha fazla kilom vardi. 1yil olmadan vermistim. Bundakini hayli hayli veririm. Dikkat etmiyorum hic. Etsem daha hizli gider. Mesela bugun ispanakli yas pasta yaptim. Lop lop yuttum:))))
hayırdır annem neyin telaşı varKizzz seni yirimmm bennerelerdesin anacim ozledik bee!cok gecmis olsun canim benim,allah acil sifalar versin...kolay degil valla is guc bende iyim cok sukur telasliyim biraz yaz icin:))
Buyur sirinenassin?
Burdasiniz demek
Kiyamam gel ben sana yaparimcok hastayım. bi çorba getirmenin bile yok.zeymur ne halin varsa gör beter ol dedi
CanimmKiyamam gel ben sana yaparim
KizMazef burnun uzicak pinokyo
Kizz annem ben bu yaz turkiye'ye geliyorum cumbur cemaathayırdır annem neyin telaşı var