- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.501
Oyyy kuzummm cok gecmis olsun neyin var sirinimbakma zeymura kiyamaz o sana takiliyodur:)))cok hastayım.bi çorba getirmenin bile yok.zeymur ne halin varsa gör beter ol dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kuzummm cok gecmis olsun neyin var sirinimbakma zeymura kiyamaz o sana takiliyodur:)))cok hastayım.bi çorba getirmenin bile yok.zeymur ne halin varsa gör beter ol dedi
Kanadali yavru kusumburdayik sen nerelerdesinBurdasiniz demek
Hasta ya naz yapiyoKiz Mazef burnun uzicak pinokyo
Bademciklerimde.sisti bogazim agriyor.burnum akamiyor.gece ateslendim.sabahı zor ettim.Oyyy kuzummm cok gecmis olsun neyin var sirinimbakma zeymura kiyamaz o sana takiliyodur:)))
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine..Bademciklerimde.sisti bogazim agriyor.burnum akamiyor.gece ateslendim.sabahı zor ettim.
Sen nasilsin
Ben de buralardayim biz gitcez tr. Babamiz pek birakmak istemiyo tarih hep erteleniyo insallah kaynanayi seversin gelip burda saydirmayasinKanadali yavru kusumburdayik sen nerelerdesin
Ayy hadi insallah sende gidersin:))valla anacim cani isterse sevsinhicc tee tinimda degil yani oda saydirtmasin kendine nerde bulacak benim gibi gelinisaka bi yana uzaktan uzaktan seviyoruz birbirimizi ama yakina gidince ne olcak bakalim bende meraktayimBen de buralardayim biz gitcez tr. Babamiz pek birakmak istemiyo tarih hep erteleniyo insallah kaynanayi seversin gelip burda saydirmayasin
Oy iyiyim prensesim:)sizleri sormalı. Mazef sanada bi şarkı bulalımCookk tesekkur ederim ablambana en uygun sarki yaniinasilsin bakalim
ay annem gel ya elin gavur memleketinden kurtul azcıkKizz annem ben bu yaz turkiye'ye geliyorum cumbur cemaatonun telasi var valla
Hic sorma kizz annemmm 7 sene oldu memleket kokusu girmeyeli burnumadayanilmaz oldu hasret cok sukur geliyoruz haziranda, bekleeee beniiay annem gel ya elin gavur memleketinden kurtul azcık
Iyilik guzellik ablacim:)heyecan telas hepsi bi arada:)))yaza turkiye'deyim allah nasip ederse ablamOy iyiyim prensesim:)sizleri sormalı. Mazef sanada bi şarkı bulalım
Mazefim efkarlısın hayırdır:)
HastayımMazefim efkarlısın hayırdır:)
Hic sorma mazefim herkes hasta ya benim kocamda hastabogazlar falan sismis yazik..rabbim hastalara sifalar versin..Hastayım
Amin canım.en kotusude kızı uyutuyorum sonra bi öksürük krizi başlıyor kız sicrayip geri kalkıyor.siz baştan Gine uğraşıyorum allagtan herif evdede yardım ediyorHic sorma mazefim herkes hasta ya benim kocamda hastabogazlar falan sismis yazik..rabbim hastalara sifalar versin..