- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.501
Oyyy kuzummm cok gecmis olsun neyin var sirinimcok hastayım. bi çorba getirmenin bile yok.zeymur ne halin varsa gör beter ol dedi
Kanadali yavru kusumBurdasiniz demek
Hasta ya naz yapiyoKizMazef burnun uzicak pinokyo
Bademciklerimde.sisti bogazim agriyor.burnum akamiyor.gece ateslendim.sabahı zor ettim.Oyyy kuzummm cok gecmis olsun neyin var sirinimbakma zeymura kiyamaz o sana takiliyodur:)))
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine..Bademciklerimde.sisti bogazim agriyor.burnum akamiyor.gece ateslendim.sabahı zor ettim.
Sen nasilsin
Ben de buralardayimKanadali yavru kusumburdayik sen nerelerdesin
Ayy hadi insallah sende gidersin:))valla anacim cani isterse sevsinBen de buralardayimbiz gitcez tr. Babamiz pek birakmak istemiyo tarih hep erteleniyo insallah kaynanayi seversin gelip burda saydirmayasin
Cookk tesekkur ederim ablam
Oy iyiyim prensesim:)sizleri sormalıCookk tesekkur ederim ablambana en uygun sarki yanii nasilsin bakalim
ay annem gel ya elin gavur memleketinden kurtul azcıkKizz annem ben bu yaz turkiye'ye geliyorum cumbur cemaatonun telasi var valla
Hic sorma kizz annemmm 7 sene oldu memleket kokusu girmeyeli burnumaay annem gel ya elin gavur memleketinden kurtul azcık
Iyilik guzellik ablacim:)heyecan telas hepsi bi arada:)))yaza turkiye'deyim allah nasip ederse ablam
Mazefim efkarlısın hayırdır:)
HastayımMazefim efkarlısın hayırdır:)
Hic sorma mazefim herkes hasta yaHastayım
Amin canım.en kotusude kızı uyutuyorum sonra bi öksürük krizi başlıyor kız sicrayip geri kalkıyor.siz baştan Gine uğraşıyorumHic sorma mazefim herkes hasta yabenim kocamda hasta bogazlar falan sismis yazik..rabbim hastalara sifalar versin..