- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.461
Ne olcak bu halimiz bizimBak o istikrar bende de mevcut:)))))
Yemis kadar oldum valla sagolasin:)))Sagol canim gel beraber olsun
Anacim bende bacaklar cok. Kalca dumduz ama gobek 5 aylik hamile gibi:))) biran evvel kurtulmam lazim o gobekten. Yaz geliyo kiyafetler incelecek anacim. Simdi sweat falan idare ediyoz da. Yazin nasil saklicam. Ispanakli borekmi. Ayy olsada yesek.Yemis kadar oldum valla sagolasin:)))
Anaamm iyi yapmissin kizz amannnCamasir katliyorum:) okulu ektim bugun
Dimi amaValla zeymurum sende olmasan ha bu duragin kapisini kimse calmayacaksayende ayakta duruyoruz
Oyy kiyamam gecmis olsun canim yaDimi amakiz kv rahatsiz. Ondan cocuklara bakmak icin evde kaldim.
Sagol canim ya. Safra kesesinde tas vardi. O kipirdamis. Tehlikeli bi yerdeyse ameliyat olma ihtimali var. Doktordalar simdi. Belli olacak.Oyy kiyamam gecmis olsun canim yanesi var kv denin?allah acil sifalar versin..
Insallah tehlikeli degildir ya yazik allah yardimcisi olsun sifa versin canim...Sagol canim ya. Safra kesesinde tas vardi. O kipirdamis. Tehlikeli bi yerdeyse ameliyat olma ihtimali var. Doktordalar simdi. Belli olacak.
Buyur sirine
Sagolasin canim. Senden ne var ne yok.Insallah tehlikeli degildir ya yazik allah yardimcisi olsun sifa versin canim...
Ne olsun kuzum ayni herzamanki seyler coluk cocuk,yemek temizlik vsSagolasin canim. Senden ne var ne yok.