- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.441
Ben na..hh kilo veririm. Yine duramadim yas pasta yaptim:)))Valla biz biraz iradeli olsak fit olacaz daduzenli spor duzenli yemek bitti gitti,lakin bu bogazi nasil tutcaz iste orda takiliyorum
Yok kiz ne tpeden bakacam bi topuklu giyrrsin boter:)))Ooo sen bana tepeden bakarsin1.62 yim ben
Ablaaaa 60 kilosun ne zayiflamasi bence harika bir kiloooIsterim isterim yolla banadabende 56 yim hedefime 4 kilo var onuda bi vereydim bogazida tutamiyomki:)))
EnemmmBen na..hh kilo veririm. Yine duramadim yas pasta yaptim:)))
Apartman topuk olmasi lazim o zamanYok kiz ne tpeden bakacam bi topuklu giyrrsin boter:)))
Yok tatlim ya boy 1.62 olunca 60 fazla geliyor en az 52 olmak lazim:))Ablaaaa 60 kilosun ne zayiflamasi bence harika bir kilooo
Abla ben 172 yim kiloda 72 öyle bir anarmallik gözükmüyor diyeceğim ama arada doğumlar var :S ben sustumYok tatlim ya boy 1.62 olunca 60 fazla geliyor en az 52 olmak lazim:))
Cilekli yaptim kiz cok guzel oldu.Enemmmneli yaptin ben dediydim n....hh veririz diye
Çilekli mi ? Allahım Alahım abla ya fotoğrafını atsana :)Cilekli yaptim kiz cok guzel oldu.
Oyy oyyyyEki Görüntüle 1807174
Al canim:)
Kiz asilnda bende de oyle anormallik yokta basenlerim sinir ediyo beni:))ee bide tabi genc kiz gibi olurmu hic canim:)))Abla ben 172 yim kiloda 72 öyle bir anarmallik gözükmüyor diyeceğim ama arada doğumlar var :S ben sustum
Aman abla basense halledersin sen onu, bölgesel çalıştın mı bitti :)Kiz asilnda bende de oyle anormallik yokta basenlerim sinir ediyo beni:))ee bide tabi genc kiz gibi olurmu hic canim:)))
Ben bolgesel yaglaniyorum onu cok guzel beceriyorumAman abla basense halledersin sen onu, bölgesel çalıştın mı bitti :)
Sagol canim gel beraber olsunOyy oyyyyne guzel gorunuyor oylee ellerine saglik tatlim afiyet bal seker olsun:))
Bende basenin b si yok canimda. Gobek benden 1metre onde gidiyo. Tek careside mekik. Ama bende mekik cekecek halmi kaloyo.Kiz asilnda bende de oyle anormallik yokta basenlerim sinir ediyo beni:))ee bide tabi genc kiz gibi olurmu hic canim:)))
Bak o istikrar bende de mevcut:)))))Ben bolgesel yaglaniyorum onu cok guzel beceriyorumbak netten bakiyorum yapiyorum ayni gun, ertesi gun ciks yoookkk sureklilik olayi yok bende ama hergun pasta borek yap desen o konuda cok istikrarliyim
Benim gobegim o kadar yok ta,bacaklarimi sevmiyorum ee poponunda sekle girmesi lazim:)yapamiyorum spor anacim halim kalmiyo benimde aksama kadar zaten ayaktayim pffBende basenin b si yok canimda. Gobek benden 1metre onde gidiyo. Tek careside mekik. Ama bende mekik cekecek halmi kaloyo.