- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.401
Oyle valla kolay degilYa varya ogrrtmenlik nasil yapilir unutmusum. Akilli tahtadan isliyomda idare ediyom:))) aklim cocuklarda kaliyo. Amaan ne zor sey calisan anne olmak ya.
Iyiz cok sukur siz nasilsiniz?Selam canim hosgeldin:)nasilsin?
Iyiz sen nasilsin? CikilotamiAleykumselam kiz nassin. Cikolata kapli fil:)))
Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun:))) he ya cikolata:) kiz ben sana alman pastasinin tarifini seyetcektim dimiIyiz sen nasilsin? Cikilotami
Evet uygun olduğundan atarsinYorgunum dostlarim yorgunum yorgun:))) he ya cikolata:) kiz ben sana alman pastasinin tarifini seyetcektim dimi
Benim tarif defterinden resim atiim en kolayi:))Evet uygun olduğundan atarsin
Sagol tatlim iyim ne olsun ev isi yemek temizlik vs oyle iste:)Iyiz cok sukur siz nasilsiniz?
Tarifmi istiyon pastami:))Banada banada
Her ikisi de olurTarifmi istiyon pastami:))
Zaten veremiyozki. Ben 65te cakildim su ara. Ama hedefime 5 kilo var:)))Her ikisi de olurbiz boyle na...hh kilo veririz
Tarifi istiyosan yolliim canim sanada.Her ikisi de olurbiz boyle na...hh kilo veririz
Isterim isterim yolla banadaTarifi istiyosan yolliim canim sanada.
Alsana bir ortak nokta daha bende 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorumZaten veremiyozki. Ben 65te cakildim su ara. Ama hedefime 5 kilo var:)))
Boyun kac?Alsana bir ortak nokta daha bende 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum
Aynen canim aynen bende oyleyim:))nette pasta borek tarifleri kurabiyeler tatlilar ohh missBen cok tutuyom sanki. Valla hergun pasta borek yaparak nasil kilo vereceksem. Koca gobegimden utanmiyom hic:)))
165 cmBoyun kac?
Aramizda seninle 3 cm var ben kisa kaliyorum165 cm
4.30 aksam 3cm da bisimi saclari biraz kabartinmi alsana 3 cmAramizda seninle 3 cm var ben kisa kaliyorumkanadali kusum benim orda saat kac simdi:)