- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.421
Saclar hep kabarik zaten yirttik deseneanamm 16.30 mu sabahin 4 mu orasini anlamdim4.30 aksam 3cm da bisimi saclari biraz kabartinmi alsana 3 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saclar hep kabarik zaten yirttik deseneanamm 16.30 mu sabahin 4 mu orasini anlamdim4.30 aksam 3cm da bisimi saclari biraz kabartinmi alsana 3 cm
Aksam 4.30Saclar hep kabarik zaten yirttik deseneanamm 16.30 mu sabahin 4 mu orasini anlamdim
Hee tamam baya fark varmis:))Aksam 4.30
Evet 6 yada 7 saat geriden geliyoz bayatlatiyonuz saatleri bize yolluyonuzHee tamam baya fark varmis:))
Kufleneceksiniz sizi degerlendirmek lazim pesimizden anca geliyonuz kaplumbaga gibiEvet 6 yada 7 saat geriden geliyoz bayatlatiyonuz saatleri bize yolluyonuz
Biz uyuyuncada siz uyaniksinizBiz uyurken siz uyanik kaliyonuz ama vay uyaniklar vayy
Ee birazda biz uyanik olalim canimBiz uyuyuncada siz uyaniksiniz
Valla simdi yine pek yapamiyorum bebelerden. Cocuklar yokken hergun baska bi tarif deniyodum. Bebeler az buyusun eski formuma donecem de vucudum bu gidisle eski haline zor doner:)))))Aynen canim aynen bende oyleyim:))nette pasta borek tarifleri kurabiyeler tatlilar ohh miss yag deposu olacaz isteyende yokki verelim
Bak bu tutmadi. Benim boy 1.70.165 cm
Valla biz biraz iradeli olsak fit olacaz daduzenli spor duzenli yemek bitti gitti,lakin bu bogazi nasil tutcaz iste orda takiliyorumValla simdi yine pek yapamiyorum bebelerden. Cocuklar yokken hergun baska bi tarif deniyodum. Bebeler az buyusun eski formuma donecem de vucudum bu gidisle eski haline zor doner:)))))
Ooo sen bana tepeden bakarsin1.62 yim benBak bu tutmadi. Benim boy 1.70.
Ne yapayım aynı evdeyim kızla uğraşıyorum.uykusuz ve yorgunum sen nasilsinMazef ahaa olduuu bebegimmmya varya bi oluyo bi olmuyo bi turlu tutturamadimdi yawnassin datlimm nerelerdesin ozledim seni
Ne olcak senin bu halin boyleallah guc kuvvet versin canim..bende ayni evde is guc ugras dur iste ne olcak bugunumuze sukur:)Ne yapayım aynı evdeyim kızla uğraşıyorum.uykusuz ve yorgunum sen nasilsin
Ust dişlerinden biri çıktı oburude çıkacak.ikiside çıkınca duzelirmi bir sure acabaNe olcak senin bu halin boyleallah guc kuvvet versin canim..bende ayni evde is guc ugras dur iste ne olcak bugunumuze sukur:)
Ahh yavrum dis cikariyosa normaldir ya yazik ikisini birden cikariyosa daha zor,rahatlar tabiki insallah bi an once cikarirda rahatlar yavrucakUst dişlerinden biri çıktı oburude çıkacak.ikiside çıkınca duzelirmi bir sure acaba
Altlar çıktığında hiç anlamamistik bile.şans eseri elime deyince ââa dışı çıkmış demiştik.bunda baya zorlandı.Ahh yavrum dis cikariyosa normaldir ya yazik ikisini birden cikariyosa daha zor,rahatlar tabiki insallah bi an once cikarirda rahatlar yavrucak
Benim kucuklerde hic zorlanmadi, bazilari da boyle cok zorlaniyor iste..benim buyuk kiz mesela cok cektim dislerini cikardigi donemde basvurmadigim yontem kalmamisti:)en son bir jel bulmustum, dis etlerine suruyorsun tadida seker gibi onu surup dis etlerine masaj yapiyodum oyle rahatliyordu benim kizda iki uc dis birden cikarirdi kiyamam kilo vermisti istahsizdi uykusuz ayy hatirlayinca bi garip oldum:)leyla gibi dolanirdim ortalikta halsiz uykusuz o yuzden anliyorum seni..eczaneye bi sorsan belki vardir oyle jel bi nebzede olsa rahatlatir yavruyu..Altlar çıktığında hiç anlamamistik bile.şans eseri elime deyince ââa dışı çıkmış demiştik.bunda baya zorlandı.