GURBETCiLER DURAGI:)

Aynen canim aynen bende oyleyim:))nette pasta borek tarifleri kurabiyeler tatlilar ohh miss :kk77:yag deposu olacaz isteyende yokki verelim:KK70:
Valla simdi yine pek yapamiyorum bebelerden. Cocuklar yokken hergun baska bi tarif deniyodum. Bebeler az buyusun eski formuma donecem:KK66: de vucudum bu gidisle eski haline zor doner:)))))

Valla simdi yine pek yapamiyorum bebelerden. Cocuklar yokken hergun baska bi tarif deniyodum. Bebeler az buyusun eski formuma donecem:KK66: de vucudum bu gidisle eski haline zor doner:)))))
Valla biz biraz iradeli olsak fit olacaz da:21:duzenli spor duzenli yemek bitti gitti,lakin bu bogazi nasil tutcaz iste orda takiliyorum:KK48:

naneelimoonn naneelimoonn nasılsın bebeğim
Bak sana ne anlatacağım.önce bir boşluk koyuyorum sonra "@" koyup hemen biusiginede ismi yazip gene bir boşluk koyuyorsun. :)

Ahh yavrum dis cikariyosa normaldir ya yazik ikisini birden cikariyosa daha zor,rahatlar tabiki insallah bi an once cikarirda rahatlar yavrucak
Altlar çıktığında hiç anlamamistik bile.şans eseri elime deyince ââa dışı çıkmış demiştik.bunda baya zorlandı.

Altlar çıktığında hiç anlamamistik bile.şans eseri elime deyince ââa dışı çıkmış demiştik.bunda baya zorlandı.
Benim kucuklerde hic zorlanmadi, bazilari da boyle cok zorlaniyor iste..benim buyuk kiz mesela cok cektim dislerini cikardigi donemde basvurmadigim yontem kalmamisti:)en son bir jel bulmustum, dis etlerine suruyorsun tadida seker gibi onu surup dis etlerine masaj yapiyodum oyle rahatliyordu benim kizda iki uc dis birden cikarirdi kiyamam kilo vermisti istahsizdi uykusuz ayy hatirlayinca bi garip oldum:)leyla gibi dolanirdim ortalikta halsiz uykusuz o yuzden anliyorum seni..eczaneye bi sorsan belki vardir oyle jel bi nebzede olsa rahatlatir yavruyu..

X