- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.381
Insallah canim haklisin bende stres yapiyorum aslinda,nasil olacak diye bide burda kendi halimizde yasamaya alistik kimsemiz yok,yakin arkadaslarimiz haricinde oyle kalabalik ortamlara girmiyoruz akraba yok...ee simdi kalabalik aile ortamina girecez haliyle hal ve hareketlerim,oturusum kalkisim giyinisim vs gozlem altinda olucagim yani ve bu ister istemez geriyor beni..insallah iyi gecer:)Allah yardimcin olsun valla canim. Otoriter dogu kadini da zor olur. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Oyle tabi canim. Sonucta oturmus bi duzenin var senin suan. Ortam olarak da alistigin bi ortamin var. Esin bile hal ve hareket olarak degisebilir ailesinin yaninda. Hic gormemissiniz de birbirinizi. Daha bi zor. Allah yardimcin olsun:))Insallah canim haklisin bende stres yapiyorum aslinda,nasil olacak diye bide burda kendi halimizde yasamaya alistik kimsemiz yok,yakin arkadaslarimiz haricinde oyle kalabalik ortamlara girmiyoruz akraba yok...ee simdi kalabalik aile ortamina girecez haliyle hal ve hareketlerim,oturusum kalkisim giyinisim vs gozlem altinda olucagim yani ve bu ister istemez geriyor beni..insallah iyi gecer:)
Oyle valla yanlizliga alisinca insan kalabalik urkutuyor acikcasi:)basa gelen cekilir artik yapicak bisey yok...sagol canim:)) ee sen nasilsin bakalim nasil geciyor?Oyle tabi canim. Sonucta oturmus bi duzenin var senin suan. Ortam olarak da alistigin bi ortamin var. Esin bile hal ve hareket olarak degisebilir ailesinin yaninda. Hic gormemissiniz de birbirinizi. Daha bi zor. Allah yardimcin olsun:))
Aman ayni nasil olsun. Ev isi cocuklar yemek derken gun bitiyor. Ev kala alik olunca insa gunun sonu nasil geliyor anlamiyor. Hergun 10da uyuyan kiz yarin ise gidicem diye uyumuyo. Uyursa anneside uyuyup dinlenecek ya. Olmaz:)))Oyle valla yanlizliga alisinca insan kalabalik urkutuyor acikcasi:)basa gelen cekilir artik yapicak bisey yok...sagol canim:)) ee sen nasilsin bakalim nasil geciyor?
Hissediyor bunlar anacim:))yarin is malum insallah uyurda yumurcak sende dinlenirsin bari..Aman ayni nasil olsun. Ev isi cocuklar yemek derken gun bitiyor. Ev kala alik olunca insa gunun sonu nasil geliyor anlamiyor. Hergun 10da uyuyan kiz yarin ise gidicem diye uyumuyo. Uyursa anneside uyuyup dinlenecek ya. Olmaz:)))
Insallah. Acaba doymadimi diyorum bi taraftanda. Aksam gogsumun birini sagdim. Yarin icin. Sut yeterince birikmediyse doymamistir belki diyorum.Hissediyor bunlar anacim:))yarin is malum insallah uyurda yumurcak sende dinlenirsin bari..
Valla bende gonderecek enerji olsa buyur al da. Kiz uyusada uyusam diye kizima yalvarir haldeyim. Sen ne dersi calisiyosun. Kpss lys teog:))))Caaaanım ablalarıma kocaaaaaaman selaaam :) nasılsınız ? Nasıl gidiyor hayatlarınız, umarım herkes çok çok çok iyidir, bu yeni saat uygulamasına ben hiç alışamadım , hiçbir şeye yetişemiyorum, yarım kalan dersler, yarım kalan işler, şimdide ders çalışıyordum öylle bir uyku bastırdı ki size mesaj atayım o güzel enerjinizden biraz buralara doğru alayııım dedim :)
Oyy icinde matematik gecmesi bile beni soguttu. Allah yardimcin olsunmodern fizik, fiziksel matematik, elektromanyatizma, matematik vs,,, kısacası vize çalıyorum :)
Amiiinmodern fizik, fiziksel matematik, elektromanyatizma, matematik vs,,, kısacası vize çalıyorum :)
Olabilir belki doymuyodur,dikkat et stresten falanInsallah. Acaba doymadimi diyorum bi taraftanda. Aksam gogsumun birini sagdim. Yarin icin. Sut yeterince birikmediyse doymamistir belki diyorum.
Selaaamm tatliimm hosgeldin yeniden aramiza ozledik seni:)allah sinavlarinda kolaylik versin canim,arada gel ozletme kendiniCaaaanım ablalarıma kocaaaaaaman selaaam :) nasılsınız ? Nasıl gidiyor hayatlarınız, umarım herkes çok çok çok iyidir, bu yeni saat uygulamasına ben hiç alışamadım , hiçbir şeye yetişemiyorum, yarım kalan dersler, yarım kalan işler, şimdide ders çalışıyordum öylle bir uyku bastırdı ki size mesaj atayım o güzel enerjinizden biraz buralara doğru alayııım dedim :)
Kiz daha bismillahAy geldim okuldan yorgunluktan oldum bittim resmen ya. 7 saat ders. Ogle arasi evde kostur. Ay yaz tatili gelsin:))))
Ahtapot gibisin herseye yetisirsin senAy geldim okuldan yorgunluktan oldum bittim resmen ya. 7 saat ders. Ogle arasi evde kostur. Ay yaz tatili gelsin:))))
Ya varya ogrrtmenlik nasil yapilir unutmusum. Akilli tahtadan isliyomda idare ediyom:))) aklim cocuklarda kaliyo. Amaan ne zor sey calisan anne olmak ya.Kiz daha bismillahsaka bi yana gercekten zor olmali ev,is cocuklar allah yardimcin olsun..hee valla gelsin yaz bi an once
Selam canim hosgeldin:)nasilsin?Slm herkese
Yetismeye yetisiyom da bu yorgunluktan baska seye yaramiyo:)Ahtapot gibisin herseye yetisirsin sen
Aleykumselam kiz nassin. Cikolata kapli fil:)))Slm herkese