GURBETCiLER DURAGI:)

Kiz kanepeler 16 yillikti degistirdigimizde. Artik kolu kirik yayi cikik oturuyoduk. Ona ragmen degistirmicekti de. Ben bu kanepeler evdeyken dogurmam dedim de oyle degistirildi.
Enemmmessahmi kiz:)))helal valla o kadar sene koruyabilmis..iyi yapmissin degismekle yoksa bi 16 daha amanin

Valla kiz. Hatta tekli koltuklari durur hala. Bebiso yatiriyorum. Kv temiz kullaniyor esyasini. Benim sipa kirletiyor o ayri:)
Yinede tekliyi birakmis bakkiyamamis senin kv ye kanim cok kaynadi kiz pek sevdim kiymetini bil valla elde neler var...bende 7 seneden sonra ilk defa gorecem kv demi bu yaz bakalim nasil bir sultan

Yinede tekliyi birakmis bakkiyamamis senin kv ye kanim cok kaynadi kiz pek sevdim kiymetini bil valla elde neler var...bende 7 seneden sonra ilk defa gorecem kv demi bu yaz bakalim nasil bir sultan
Hey masallah daha gorusmedinizmi kiz. 2 torununun anasini gormedimi daha:)))benim kv bitanedir. Benimki gibisi bulunmaz.

Hey masallah daha gorusmedinizmi kiz. 2 torununun anasini gormedimi daha:)))benim kv bitanedir. Benimki gibisi bulunmaz.
Gunaydin canim ee yok valla daha hatunu goremedim yaza gorecem bakalim kv demitelde konusuyoruz arada tatli dilli iyi birisine benziyor iyi anlasiyoruz da uzaktan uzaktanyaninda olmak ayri bisey tabi yasamak lazim...seninki gibi bulunmaz valla haklisin:))

Senin kv nerede oturuyo?

Anladim canim. Kv calisoyomu. Yoksa klasik dogu analarindan mi?
Klasik canim,birazda otoriter yani soz onda bitiyor...iyiysen iyi, kotuysen cok fena oluyor anlicagin.allahtan esim cok anneci degildiger gelinler sikayetci biraz,bana karsi cok iyi uzakta oldugum icinmi bilemiyorum:)yasayip gorecez bakalim..

Klasik canim,birazda otoriter yani soz onda bitiyor...iyiysen iyi, kotuysen cok fena oluyor anlicagin.allahtan esim cok anneci degildiger gelinler sikayetci biraz,bana karsi cok iyi uzakta oldugum icinmi bilemiyorum:)yasayip gorecez bakalim..
Allah yardimcin olsun valla canim. Otoriter dogu kadini da zor olur. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…