- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.361
EnemmmKiz kanepeler 16 yillikti degistirdigimizde. Artik kolu kirik yayi cikik oturuyoduk. Ona ragmen degistirmicekti de. Ben bu kanepeler evdeyken dogurmam dedim de oyle degistirildi.
Sancı geldiğinde çocuğa çıkma sakın mı dicekdinKiz kanepeler 16 yillikti degistirdigimizde. Artik kolu kirik yayi cikik oturuyoduk. Ona ragmen degistirmicekti de. Ben bu kanepeler evdeyken dogurmam dedim de oyle degistirildi.
Nanelim özledim seniEnemmmessahmi kiz:)))helal valla o kadar sene koruyabilmis..iyi yapmissin degismekle yoksa bi 16 daha amanin
Valla kiz. Hatta tekli koltuklari durur hala. Bebiso yatiriyorum. Kv temiz kullaniyor esyasini. Benim sipa kirletiyor o ayri:)Enemmmessahmi kiz:)))helal valla o kadar sene koruyabilmis..iyi yapmissin degismekle yoksa bi 16 daha amanin
Yok abla o anlamda diil tabiki. Gelen gidenimiz olacak oturunca kanepenin yayi k.cina batiyodu insanin. Mahcup olmak var isin ucunda ele gune.Sancı geldiğinde çocuğa çıkma sakın mı dicekdin
Oooo ablam gelmisNanelim özledim seni
Yinede tekliyi birakmis bakValla kiz. Hatta tekli koltuklari durur hala. Bebiso yatiriyorum. Kv temiz kullaniyor esyasini. Benim sipa kirletiyor o ayri:)
Estağfurlah prenses.Yırtık çul bile fazla bana:)Sen bi etiketlesendi gelirdim hemen laflardıkOooo ablam gelmiskirmizi halilar mi sersek yollarina guller mi doksek nerelerdesiniz yaw kimse gelip gitmiyo yahu
Canimsin ablam:)valla o etiket isini bi turlu beceremiyorumEstağfurlah prenses.Yırtık çul bile fazla bana:)Sen bi etiketlesendi gelirdim hemen laflardık
Hey masallah daha gorusmedinizmi kiz. 2 torununun anasini gormedimi daha:)))benim kv bitanedir. Benimki gibisi bulunmaz.Yinede tekliyi birakmis bakkiyamamis senin kv ye kanim cok kaynadi kiz pek sevdim kiymetini bil valla elde neler var...bende 7 seneden sonra ilk defa gorecem kv demi bu yaz bakalim nasil bir sultan
Aminn:)Allah muhabbettinizi artirsin :))
Gunaydin canim ee yok valla daha hatunu goremedim yaza gorecem bakalim kv demiHey masallah daha gorusmedinizmi kiz. 2 torununun anasini gormedimi daha:)))benim kv bitanedir. Benimki gibisi bulunmaz.
Senin kv nerede oturuyo?Gunaydin canim ee yok valla daha hatunu goremedim yaza gorecem bakalim kv demitelde konusuyoruz arada tatli dilli iyi birisine benziyor iyi anlasiyoruz da uzaktan uzaktan yaninda olmak ayri bisey tabi yasamak lazim...seninki gibi bulunmaz valla haklisin:))
Kiz benim kv turkiye'deSenin kv nerede oturuyo?
Anladim iste. Bende sehrini soruyom ya.Kiz benim kv turkiye'de
HaaaAnladim iste. Bende sehrini soruyom ya.
Anladim canim. Kv calisoyomu. Yoksa klasik dogu analarindan mi?Haaabenim jeton yine 48 kose doguda bir il canim isim vermim taniyanim cikmasin sincik
Klasik canim,birazda otoriter yani soz onda bitiyor...iyiysen iyi, kotuysen cok fena oluyor anlicagin.allahtan esim cok anneci degilAnladim canim. Kv calisoyomu. Yoksa klasik dogu analarindan mi?
Allah yardimcin olsun valla canim. Otoriter dogu kadini da zor olur. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.Klasik canim,birazda otoriter yani soz onda bitiyor...iyiysen iyi, kotuysen cok fena oluyor anlicagin.allahtan esim cok anneci degildiger gelinler sikayetci biraz,bana karsi cok iyi uzakta oldugum icinmi bilemiyorum:)yasayip gorecez bakalim..