GURBETCiLER DURAGI:)

Sen evdeydin bugun degilmi ?valla bende yorgunum bacim kizi almaya geldim okulun kapisinda acilmasini bekliyorum,sonra eve git yemek yap ortaligi topla ohooo is cokk:))
Daha yemek yapmadinmi kiz. Bu saate yemekmi kalir. Ben 10 olmadan yapip koyuyom:) fransa kac saat geride bizden?

Bende zaten ne kadar geride diye sordum. Cografya biliyom o kadar:))))) bende napiim kizla oglanla ugrasiyom. Esek sipasi oglum kanepeyi boyamis onu sildim. Karnini doyurdum falan. Oyle yani.

Bende zaten ne kadar geride diye sordum. Cografya biliyom o kadar:))))) bende napiim kizla oglanla ugrasiyom. Esek sipasi oglum kanepeyi boyamis onu sildim. Karnini doyurdum falan. Oyle yani.
Hos gor ogretmenim benim kafa gidip geliyokolay gelsin valla bende ayni elimde bezle dolasiyorum koltuk hali bisey birakmiyor bunlar..

Hos gor ogretmenim benim kafa gidip geliyokolay gelsin valla bende ayni elimde bezle dolasiyorum koltuk hali bisey birakmiyor bunlar..
Canlari sagolsunlar da napalim. Cekiyoz kahirlarini. Allah eksikliklerini gostermesin. Bende sorun kvnin ya esyalar. Daha bi diken ustundeyim. Zarar gelecek bisey olacak diye. Kadin bisey demez ama ben pimpirikleniyom.

Canlari sagolsunlar da napalim. Cekiyoz kahirlarini. Allah eksikliklerini gostermesin. Bende sorun kvnin ya esyalar. Daha bi diken ustundeyim. Zarar gelecek bisey olacak diye. Kadin bisey demez ama ben pimpirikleniyom.
Aminnn:)haklisin canim ya ne kadar kv de de olsa insan diken ustunde olur tabi ama senin kv de masallah ya cok iyiymis sanslisin vesselam:))

Aminnn:)haklisin canim ya ne kadar kv de de olsa insan diken ustunde olur tabi ama senin kv de masallah ya cok iyiymis sanslisin vesselam:))
Cok sukur oyleyim ama kadinda hakli. Kb eve esya almada pinyidor boraz. Antika olana kadar yenosini almaz. Kv napsin garibim alinana gozu gibi bakiyo.

Cok sukur oyleyim ama kadinda hakli. Kb eve esya almada pinyidor boraz. Antika olana kadar yenosini almaz. Kv napsin garibim alinana gozu gibi bakiyo.
Eskiler oyle valla esyanin malin kiymetini biliyorlar,simdikiler nerdee senede koltuk takimi degisenler var,bende 5 senedir ayni takim hali kalmadi koltuklarin uzerinde tepinmelerinden yinede kiyamiyorum valla illa kirilacak dokulecek sokulecek oyle atacamyeni model takimlarada icim gitmiyor degil hanisu yazi atlatalim alirim belkim

Kiz kanepeler 16 yillikti degistirdigimizde. Artik kolu kirik yayi cikik oturuyoduk. Ona ragmen degistirmicekti de. Ben bu kanepeler evdeyken dogurmam dedim de oyle degistirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…