- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.341
Hayatta inanmam:)))zey-mur bende bebekken cok usluymusum varligim bile belli degilmis kim dogum yapsa sana benzer inşallah diye dua ederler ergenligimde sakindi canim
Cok ciddiyimHayatta inanmam:)))
Aynen canim:)burun kiviran olursa ac kalir dedim valla:))Ac kalmadiklarina dua etsinler. Bide bulupta bunamasinlar.
Ayy teyzesi kurban:)masallah allah anali babali buyutsun saglikla huzurla insallahEvet birtane 5 aylik teyzesi 10 senenin sonunda oldu
Istisnalar kaideyi bozmazzey-mur bende bebekken cok usluymusum varligim bile belli degilmis kim dogum yapsa sana benzer inşallah diye dua ederler ergenligimde sakindi canim
Sen evdeydin bugun degilmi ?valla bende yorgunum bacim kizi almaya geldim okulun kapisinda acilmasini bekliyorum,sonra eve git yemek yap ortaligi topla ohooo is cokk:))Yorgunuz:) sen nassin bacim?
Daha yemek yapmadinmi kiz. Bu saate yemekmi kalir. Ben 10 olmadan yapip koyuyom:) fransa kac saat geride bizden?Sen evdeydin bugun degilmi ?valla bende yorgunum bacim kizi almaya geldim okulun kapisinda acilmasini bekliyorum,sonra eve git yemek yap ortaligi topla ohooo is cokk:))
Kiz aramizda bi saat varDaha yemek yapmadinmi kiz. Bu saate yemekmi kalir. Ben 10 olmadan yapip koyuyom:) fransa kac saat geride bizden?
Hos gor ogretmenim benim kafa gidip geliyoBende zaten ne kadar geride diye sordum. Cografya biliyom o kadar:))))) bende napiim kizla oglanla ugrasiyom. Esek sipasi oglum kanepeyi boyamis onu sildim. Karnini doyurdum falan. Oyle yani.
Canlari sagolsunlar da napalim. Cekiyoz kahirlarini. Allah eksikliklerini gostermesin. Bende sorun kvnin ya esyalar. Daha bi diken ustundeyim. Zarar gelecek bisey olacak diye. Kadin bisey demez ama ben pimpirikleniyom.Hos gor ogretmenim benim kafa gidip geliyokolay gelsin valla bende ayni elimde bezle dolasiyorum koltuk hali bisey birakmiyor bunlar..
Aminnn:)haklisin canim ya ne kadar kv de de olsa insan diken ustunde olur tabi ama senin kv de masallah ya cok iyiymis sanslisin vesselam:))Canlari sagolsunlar da napalim. Cekiyoz kahirlarini. Allah eksikliklerini gostermesin. Bende sorun kvnin ya esyalar. Daha bi diken ustundeyim. Zarar gelecek bisey olacak diye. Kadin bisey demez ama ben pimpirikleniyom.
Cok sukur oyleyim ama kadinda hakli. Kb eve esya almada pinyidor boraz. Antika olana kadar yenosini almaz. Kv napsin garibim alinana gozu gibi bakiyo.Aminnn:)haklisin canim ya ne kadar kv de de olsa insan diken ustunde olur tabi ama senin kv de masallah ya cok iyiymis sanslisin vesselam:))
Eskiler oyle valla esyanin malin kiymetini biliyorlar,simdikiler nerdee senede koltuk takimi degisenler var,bende 5 senedir ayni takim hali kalmadi koltuklarin uzerinde tepinmelerinden yinede kiyamiyorum valla illa kirilacak dokulecek sokulecek oyle atacamCok sukur oyleyim ama kadinda hakli. Kb eve esya almada pinyidor boraz. Antika olana kadar yenosini almaz. Kv napsin garibim alinana gozu gibi bakiyo.
Eskiler oyle valla esyanin malin kiymetini biliyorlar,simdikiler nerdee senede koltuk takimi degisenler var,bende 5 senedir ayni takim hali kalmadi koltuklarin uzerinde tepinmelerinden yinede kiyamiyorum valla illa kirilacak dokulecek sokulecek oyle atacamyeni model takimlarada icim gitmiyor degil hani su yazi atlatalim alirim belkim