- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.401
Oyle valla kolay degilYa varya ogrrtmenlik nasil yapilir unutmusum. Akilli tahtadan isliyomda idare ediyom:))) aklim cocuklarda kaliyo. Amaan ne zor sey calisan anne olmak ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle valla kolay degilYa varya ogrrtmenlik nasil yapilir unutmusum. Akilli tahtadan isliyomda idare ediyom:))) aklim cocuklarda kaliyo. Amaan ne zor sey calisan anne olmak ya.
Iyiz cok sukur siz nasilsiniz?Selam canim hosgeldin:)nasilsin?
Iyiz sen nasilsin? CikilotamiAleykumselam kiz nassin. Cikolata kapli fil:)))
Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun:))) he ya cikolata:) kiz ben sana alman pastasinin tarifini seyetcektim dimiIyiz sen nasilsin? Cikilotami
Evet uygun olduğundan atarsinYorgunum dostlarim yorgunum yorgun:))) he ya cikolata:) kiz ben sana alman pastasinin tarifini seyetcektim dimi
Benim tarif defterinden resim atiim en kolayi:))Evet uygun olduğundan atarsin
Sagol tatlim iyim ne olsun ev isi yemek temizlik vs oyle iste:)Iyiz cok sukur siz nasilsiniz?
Tarifmi istiyon pastami:))Banada banada
Her ikisi de olurbiz boyle na...hh kilo veririzTarifmi istiyon pastami:))
Zaten veremiyozki. Ben 65te cakildim su ara. Ama hedefime 5 kilo var:)))Her ikisi de olurbiz boyle na...hh kilo veririz
Tarifi istiyosan yolliim canim sanada.Her ikisi de olurbiz boyle na...hh kilo veririz
Isterim isterim yolla banadabende 56 yim hedefime 4 kilo var onuda bi vereydimbogazida tutamiyomki:)))Tarifi istiyosan yolliim canim sanada.
Alsana bir ortak nokta daha bende 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorumZaten veremiyozki. Ben 65te cakildim su ara. Ama hedefime 5 kilo var:)))
Boyun kac?Alsana bir ortak nokta daha bende 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum
Aynen canim aynen bende oyleyim:))nette pasta borek tarifleri kurabiyeler tatlilar ohh miss yag deposu olacaz isteyende yokki verelimBen cok tutuyom sanki. Valla hergun pasta borek yaparak nasil kilo vereceksem. Koca gobegimden utanmiyom hic:)))
165 cmBoyun kac?
Aramizda seninle 3 cm var ben kisa kaliyorumkanadali kusum benim orda saat kac simdi:)165 cm
4.30 aksam 3cm da bisimi saclari biraz kabartinmi alsana 3 cmAramizda seninle 3 cm var ben kisa kaliyorumkanadali kusum benim orda saat kac simdi:)