GURBETCiLER DURAGI:)

Canim bugun yarim g7ndu dersim. Kolay gecti. Oglumda kizimda ben yokken uyumuslar. Kizim biraktigim sutu icmis.pzt persembe cuma tam gun iste sali carsamba tamgun evdeyim:)))
Kolay gecmesine sevindim:)insan atilmadikca yapacagi ise gozunde buyuyor ve zor geliyor haliyle:)biraz stres yaptin ama bak ne guzel zor bir gun olmamis:)aklin elbette cocuklarda kaliyor orasi normal ama en azindan senin kv var yardimci oluyor masallah

Zaten o olmasa yanmistim da. Cok sukur gozu gibi bakiyor cocuklara.

Bugun kv yapti yemegi. Kabak pirinc pilavi ve salata vardi.
Ooo ne guzel masallah sen kurtarmissin:)afiyet olsun kuzumben severim kabak yemegini ama kabagim yok yarina alayimda yapayimdunden corbam var biraz sebzeli tavuk yapmistim firinda azcik ondan var...ee yanina ne yapcam ben yaoff

Bi pilav bi salata yada cacik ohhh mis iste
Ohh miste bizde kelle cok 6 kisiyiz kalan yemek hayatta yetmezbenimkide diger gune kalan yemegi tek basina istemez illa bir ana yemek olacak pasayabaktim ispanak var biraz onu kavuracam kiymayla uzerine sarimsakli yogurt bide pilav salata nasil amaamannn uysada uymasada artik onlerine ne geliyosa yesinler

Ac kalmadiklarina dua etsinler. Bide bulupta bunamasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…