GURBETCiLER DURAGI:)

Canim bugun yarim g7ndu dersim. Kolay gecti. Oglumda kizimda ben yokken uyumuslar. Kizim biraktigim sutu icmis.pzt persembe cuma tam gun iste sali carsamba tamgun evdeyim:)))
Kolay gecmesine sevindim:)insan atilmadikca yapacagi ise gozunde buyuyor ve zor geliyor haliyle:)biraz stres yaptin ama bak ne guzel zor bir gun olmamis:)aklin elbette cocuklarda kaliyor orasi normal ama en azindan senin kv var yardimci oluyor masallah

Kolay gecmesine sevindim:)insan atilmadikca yapacagi ise gozunde buyuyor ve zor geliyor haliyle:)biraz stres yaptin ama bak ne guzel zor bir gun olmamis:)aklin elbette cocuklarda kaliyor orasi normal ama en azindan senin kv var yardimci oluyor masallah
Zaten o olmasa yanmistim da. Cok sukur gozu gibi bakiyor cocuklara.

Bugun kv yapti yemegi. Kabak pirinc pilavi ve salata vardi.
Ooo ne guzel masallah sen kurtarmissin:)afiyet olsun kuzum:kk77:ben severim kabak yemegini ama kabagim yok yarina alayimda yapayim:KK66:dunden corbam var biraz sebzeli tavuk yapmistim firinda azcik ondan var...ee yanina ne yapcam ben yao_Ooff

Bi pilav bi salata yada cacik ohhh mis iste
Ohh miste bizde kelle cok 6 kisiyiz kalan yemek hayatta yetmez:KK53:benimkide diger gune kalan yemegi tek basina istemez illa bir ana yemek olacak pasaya:63:baktim ispanak var biraz onu kavuracam kiymayla uzerine sarimsakli yogurt bide pilav salata nasil ama:KK66:amannn uysada uymasada artik onlerine ne geliyosa yesinler :KK14:

Ohh miste bizde kelle cok 6 kisiyiz kalan yemek hayatta yetmez:KK53:benimkide diger gune kalan yemegi tek basina istemez illa bir ana yemek olacak pasaya:63:baktim ispanak var biraz onu kavuracam kiymayla uzerine sarimsakli yogurt bide pilav salata nasil ama:KK66:amannn uysada uymasada artik onlerine ne geliyosa yesinler :KK14:
Ac kalmadiklarina dua etsinler. Bide bulupta bunamasinlar.

X