- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.321
Mazef kizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gecmesine sevindim:)insan atilmadikca yapacagi ise gozunde buyuyor ve zor geliyor haliyle:)biraz stres yaptin ama bak ne guzel zor bir gun olmamis:)aklin elbette cocuklarda kaliyor orasi normal ama en azindan senin kv var yardimci oluyor masallahCanim bugun yarim g7ndu dersim. Kolay gecti. Oglumda kizimda ben yokken uyumuslar. Kizim biraktigim sutu icmis.pzt persembe cuma tam gun iste sali carsamba tamgun evdeyim:)))
Masallah birtanemi cocuk sende?Mazef kiz niye sikayet edeyim akilli bidikim benim o annesini hic uzmez
Zaten o olmasa yanmistim da. Cok sukur gozu gibi bakiyor cocuklara.Kolay gecmesine sevindim:)insan atilmadikca yapacagi ise gozunde buyuyor ve zor geliyor haliyle:)biraz stres yaptin ama bak ne guzel zor bir gun olmamis:)aklin elbette cocuklarda kaliyor orasi normal ama en azindan senin kv var yardimci oluyor masallah
Cok sukur aman masallah:)Zaten o olmasa yanmistim da. Cok sukur gozu gibi bakiyor cocuklara.
Belli olmuyomu canim. 2olsaydi gorurdum onu:)))Masallah birtanemi cocuk sende?
Cok sukur aman masallah:)
Degilmisansina bebede sakin cikmis masallah:)Belli olmuyomu canim. 2olsaydi gorurdum onu:)))
Sakin bebenin cilgin ergenligi olurmusDegilmisansina bebede sakin cikmis masallah:)
Bugun kv yapti yemegi. Kabak pirinc pilavi ve salata vardi.Ne yemek yapacan kiz? valla ben dusun dusun daha bulamadim yatee bu saate kaldim of
Cilgin ergen olacagina cilgin bebe olsun anamSakin bebenin cilgin ergenligi olurmus
Ooo ne guzel masallah sen kurtarmissin:)afiyet olsun kuzumben severim kabak yemegini ama kabagim yok yarina alayimda yapayimdunden corbam var biraz sebzeli tavuk yapmistim firinda azcik ondan var...ee yanina ne yapcam ben yaoffBugun kv yapti yemegi. Kabak pirinc pilavi ve salata vardi.
Ya iste beterin beteri var. Bebelik dedigin 2 yil ergenlik dedigin 10yil:))))Cilgin ergen olacagina cilgin bebe olsun anam
Bi pilav bi salata yada cacik ohhh mis isteOoo ne guzel masallah sen kurtarmissin:)afiyet olsun kuzumben severim kabak yemegini ama kabagim yok yarina alayimda yapayimdunden corbam var biraz sebzeli tavuk yapmistim firinda azcik ondan var...ee yanina ne yapcam ben yaoff
Aynen vallaYa iste beterin beteri var. Bebelik dedigin 2 yil ergenlik dedigin 10yil:))))
Ohh miste bizde kelle cok 6 kisiyiz kalan yemek hayatta yetmezbenimkide diger gune kalan yemegi tek basina istemez illa bir ana yemek olacak pasayabaktim ispanak var biraz onu kavuracam kiymayla uzerine sarimsakli yogurt bide pilav salata nasil amaamannn uysada uymasada artik onlerine ne geliyosa yesinlerBi pilav bi salata yada cacik ohhh mis iste
Ac kalmadiklarina dua etsinler. Bide bulupta bunamasinlar.Ohh miste bizde kelle cok 6 kisiyiz kalan yemek hayatta yetmezbenimkide diger gune kalan yemegi tek basina istemez illa bir ana yemek olacak pasayabaktim ispanak var biraz onu kavuracam kiymayla uzerine sarimsakli yogurt bide pilav salata nasil amaamannn uysada uymasada artik onlerine ne geliyosa yesinler
Evet birtane 5 aylik teyzesi 10 senenin sonunda olduMasallah birtanemi cocuk sende?