- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.241
Kafa gidik heVah yavrumm daha ne actigini bilmiyo. Sen bu kafayla ne actigini farketmeden 5.yide dogurursun
Ay ben sevmiyom o isi. Bende bi ton e kitap var. Sikiyo beni. Ben illa o kagidi hissedecem. Dokunacam kitaba.Kiz cepten okuyom kitabi ben:)bir uygulama indirdim ordan okuyorum daha cok yazar adaylarinin kitaplari:)
Kiz buda bi konu. Alt baslik sonucta.Kafa gidik heama ben gercekten hic konu acmadim ya
Bende dokunmak istiyorum ama burda nerdee dilimizin kitaplari anacim:)ama siparis etcem netten hissedicim bendeAy ben sevmiyom o isi. Bende bi ton e kitap var. Sikiyo beni. Ben illa o kagidi hissedecem. Dokunacam kitaba.
He tm iste bunun disinda konum yok yani onu diyom bende:)))Kiz buda bi konu. Alt baslik sonucta.
Yak8n olsak degis tokus 6apardik. Ama emanet. Kitaplarim gozbebegim benim. Ogretmen arkadaslara veriyom. Alana kadar icim icimi yiyo.Bende dokunmak istiyorum ama burda nerdee dilimizin kitaplari anacim:)ama siparis etcem netten hissedicim bende
Bizde bundan bahsediyok zaten. LeyyylllaaaaHe tm iste bunun disinda konum yok yani onu diyom bende:)))
Benimde genc kizken okudugum kitaplarim var ilk goz agrilarim hala bazen okurum:)virmem kimseye benYak8n olsak degis tokus 6apardik. Ama emanet. Kitaplarim gozbebegim benim. Ogretmen arkadaslara veriyom. Alana kadar icim icimi yiyo.
LeylaaBizde bundan bahsediyok zaten. Leyyylllaaaa
Oturunca ayak cekilmez kiz. K.cimi cekmem lazim:)))Leylaatam oturdu valla cek ayagini
He ya biz senin gerçek adını hiç bilmiyoruz.Leylaatam oturdu valla cek ayagini
Ahaha o zaman ki...ni cek benim devreler yandi yineOturunca ayak cekilmez kiz. K.cimi cekmem lazim:)))
Ayy kiyamam ya dismi cikariyo yoksa bebisHe ya biz senin gerçek adını hiç bilmiyoruz.
Bende iyiyim.ne yapalım.kizimla her gece "uykusuz her gece" şarkısını söylüyoruz beraber
Valla ne çıkarıyorsa bir an önce çıkarsın çünkü ben onu çıkardığıma pişman olacağım çünküAyy kiyamam ya dismi cikariyo yoksa bebis
Neyse olur boyle vakalar zeymur yakalar:)))Ahaha o zaman ki...ni cek benim devreler yandi yine
Kiz yavrumun sikintisi var belliki bilerek yapmiyo ya. Ne bicim konusiyon.Valla ne çıkarıyorsa bir an önce çıkarsın çünkü ben onu çıkardığıma pişman olacağım çünkü
Günlerdir süren uykusuzlukla insan böyle konuşuyor canım.artık yorgunliktan gunduzde uyuyamiyorum.ustune bidr anamin tiplerini cekiyorum.birine patlarinda kime bilmem.bidigimda tatlı tatlı oyincallariyla oynuyor kızım benimKiz yavrumun sikintisi var belliki bilerek yapmiyo ya. Ne bicim konusiyon.
Sen kizinin nazini cekiyon ananda sen8n nazini c3ksin bi zahmet.Günlerdir süren uykusuzlukla insan böyle konuşuyor canım.artık yorgunliktan gunduzde uyuyamiyorum.ustune bidr anamin tiplerini cekiyorum.birine patlarinda kime bilmem.bidigimda tatlı tatlı oyincallariyla oynuyor kızım benim
Oyle deme kizValla ne çıkarıyorsa bir an önce çıkarsın çünkü ben onu çıkardığıma pişman olacağım çünkü