- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.181
Ayyyh ne guzeller ablamm :)bayildim valla benimkiler bebelikten cikti emme yaaw keske hep bebe kalsalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyh ne guzeller ablamm :)bayildim valla benimkiler bebelikten cikti emme yaaw keske hep bebe kalsalar
Kaç yaşında oğlanmı onada verelim:)Ayyyh ne guzeller ablamm :)bayildim valla benimkiler bebelikten cikti emme yaaw keske hep bebe kalsalar
Hee benim oglan 2 yasinda ablam:)kizda 3 yasinda varsa uyan biseyler olur yaaniicok tesekkür ederim ablamdusunmen yeter beeKaç yaşında oğlanmı onada verelim:)
Hosgeldin canim. Valla ben gurbetci diilim ama yinede burdayim.Slm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Selam olsun sayfanin güzel bayanlarina
Hosgeldin canim. Valla ben gurbetci diilim ama yinede burdayim.
Hosgeldin kuzum aramiza kader arkadasiyiz sen nerden bakalimben fransa...gurbet bahane sohber sahaneesair ruhlu insanim canimmSlm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Yaa masallah masallah. :)))Hosgeldin kuzum aramiza kader arkadasiyiz sen nerden bakalimben fransa...gurbet bahane sohber sahaneesair ruhlu insanim canimm
Hoş geldin:)Slm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Nazar etme ortmenimm bazen geliyolar boyleYaa masallah masallah. :)))
Hosgeldin kuzum aramiza kader arkadasiyiz sen nerden bakalimben fransa...gurbet bahane sohber sahaneesair ruhlu insanim canimm
Anamm oyy oyy yakisikli oglusumada ne yakisir yawwsagol ablam ya supersin sen
Calisirsam bebimde olurmuki:)Nazar etme ortmenimm bazen geliyolar boyle
Alamanya ben gibisini bulaman yavalla arkadas olmuyo vatan gibi ama ne yaparsin iste kader isteeyas kac bu arada 14 yaziyodaBen almanya da yasiyorum.35 senedir amma velakin ne topragina alistim ne suyuna.kusu altin kafesede kosalar ille vatanim vatanim dermis.
Hosbuldum memnun oldum arkadaslar
Olur olur amma cok calisman gerek oyle haa deyince olmuyorCalisirsam bebimde olurmuki:)
Haa deyince olmuyorsa bende baska bisey derim:)))))Olur olur amma cok calisman gerek oyle haa deyince olmuyor
Alamanya ben gibisini bulaman yavalla arkadas olmuyo vatan gibi ama ne yaparsin iste kader isteeyas kac bu arada 14 yaziyoda
sende hoyytt deeHaa deyince olmuyorsa bende baska bisey derim:)))))