Günün Sözü ?

‎'İnsanın gönlü, uyandırılacak, nurlar saçacak bir mumdur.
Dostun ayrılığından ötürü bir yırtık vardır, bu yırtığın dikilmesi gerektir.
Ey gönül yapmaktan ve gönül yakmaktan, gülmekten ve ağlamaktan haberi olmayan gafil!
Aşk, bir geliştir, aşk bir haldir, bellenip öğrenilecek bir şey değildir'

Sevmeden yaşayamadığım doğru. Çok fena aşık olurum. Acıyla dolu kalbimin bilancosu ama yinede dağ gibi dururum . Kalsın istemez kalsın bu yüreği yakacak biri bulunur. Duyan duymayana söylesin itinayla aşık olunur ! :)

Kimseye kızmıyorum artık.Suçlu aramaktan vazgeçtim.Kimseye cevabı olmayan sorular sormuyorum !Biraz kırgınım ama olsun daha güçlüyüm artık !Galiba büyüyorum!Sabahları gülerek uyanmıyorum ama hiç olmazsa ağlamıyorumda.
İstemiyorum artık çok fazla sey bilmek !! Yasamak dedigin böyle
bisey demek! ÖyLesine yaşıyor...um...

Kişi dostunun dini üzerinedir. Sizden biri kiminle dostluk ve arkadaşlık yaptığına dikkat etsin!!!(S.A.V)

Ekmeğimizi, aşk'ımıza banıp yiyorsak. Bin kere şükür.. Fakirlik yürekte olmasın Allah’ım.. Sen aşk'ımızı artır. Amin...

- Hayatın şifresi insanda gizli. seveceksin, öfkeni eriteceksin, elindekinin değerinin farkında olup, kaybetmemeyi bileceksin

Her derdin bi çαresi vαrdır. ' derler.. Peki yα çαresizliğin ? Onun çαresi vαrmı ? .

Eğer sevgi bir çiçekse,saygı onu koruyan saksıdır..Çiçek solmaya başlamışsa dikkat edin saksı mutlaka çatlamıştır..

- Kişi bilmiyorsa ne istediğini Hem seni zayeder hem kendini.Dibini görmediğin su gibi Sonunu görmediğin sevdaya kaptırma kendni

Çok değiştim . Mesela çok sesli susuyorum artık yokluğuna, ve pazarlık yapabiliyorum artık kalbimle; seni en aza indirmek için

- İnsan sevdiklerini öldürür diye bir söz vardır ya; aslında bakın, insanı öldüren de hep sevdiğidir..

Kolbαstı çıktı öğrendin . . . Apαçi çıktı öğrendin . . . Asırlαrdır , Rαbbim sαnα Nαmαzı Emretti , Onu niye öğrenmedin Ey Kul .!

Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine. Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor..

X