Günün Sözü ?

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.
Dylan

İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü; ’Olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar.’
Tolstoy

Dünyaya bir daha gelirsen nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama, ben aynı ananın evladı olmak isterdim.
A.Behramoğlu

Hayat;Bir Sokak Çocuğunun Cebi Kadar Boş,Öznesiz Bir CümLe Kadar Değersiz ve Senin "Naber" Soruna "İyiLik" Dediğim Kadar Yalan!

Arkadaş el uzatıp seni yerden kaldırandır, Dost ise onuda aşağı çekeceğini bildiği halde sen daha düşerken el uzatandır.
Goethe

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.
J. Christophe

‎- Unutma; bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz.Bil ki; telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir.

- Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Aklımda gözlerin varken sen buna gitmek mi diyorsun?

Birisi konuşmasına başlarken ''durum sandığın gibi değil'' ifadesi kullanıyorsa; durum tam da sandığınız gibidir ...

Aldırmadan gidemiyorsa, aldırmadan kalmayı bilmeli insan. Çünkü henüz icat edilmedi; anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan.

- Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri .

Huzur denilen o mübarek kumaşın her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor Allahım . Çok üşüdüm....

X