• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

- Ey deli gönül aşk mı istiyorsun ? Yaradan sana yar değil mi ? Hep soğuk mu geçti ömrün ? Kışın sonu bahar değil mi ?

- Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın

Bazen unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına..çünkü zaman değilmiş gideni geri getiren aslında zamanmiş var olanı GÖTÜREN..

- Çaresizim...Nereye tutunsam düşüyorum..Hayat öyle bir oyun oynadıki,Palyaçonun dediği gibi ağlayamadığımdan gülüyorum..!

- İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar ama en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir..

Hayatım istanbulun içinde.. Küçücük bi bedenin , büyük kalbine bağlı.. Hayata zor tutnan hastalar gıbıyım.. Elım kolum sana baglı.! /S.s/

Geçmişten çok geleceğe düşünmeliyiz
çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.. (Thomas Browne)

yapılmış küçük işler planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir..(Peter Marshall)

kadınlar zayıftır ama analar kuvvetlidir..(Vıctor Hugo)

- "Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir; Sıkarsın avucunu, Canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını".

Back