Günün Sözü ?

Bir dua gönderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun,
Allah’ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.

Umutla Yolculuk Etmek, Gidilecek Yere Varmaktan Cok Daha Zevklidir. Robert Louis Stevenson

Güneşi kaçırdım diye üzülürken, yıldızları da kaçırırsın. Konfiçyüs

Güneşi kaçırdım diye üzülürken, yıldızları da kaçırırsın. Konfiçyüs

Sırların Gönülde Kalırsa Muradın Çabuk Gerçekleşir. Unutma Tohum, Toprağa Gizlenirse Yeşerir. Mevlana

''Herkesin senin tersine yürüdüğünü görsen de, hiç tereddüt etme! Tek başına olsan da yürü; Tek başına olmak,başkalarını hoşnut etmek adına kendinle çelişkili olmandan daha iyidir....''

Halil Cibran

Unutmayın, bu dünyada sırtınızı her
zaman dayayabileceğeniz tek şey
ailenizdir.' - Cassandra's Dream

Hevesleri için kimse kimsenin gururu ,duyguları ile oynamasın. Bu toprağın üstü varsa birde altı var unutulmasın. Nicanor Parra

Sevgi ne güzellik ister, ne de özellik; Sevgi sadece yürek ister. Can Yücel

Rahmet dolu bir güne uyanmaktır Cuma..
Günün bir saatinde her şeyi bırakıp Rabbe gitmektir Cuma..
Bütün bir haftanın yükünü kalpten boşaltıp hafifletmektir Cuma..
Dostları, yakınları bir avuç dua ile hatırlamaktır Cuma..
Cumamız mübarek olsun..

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Hayat iyi kartlara sahip olma değil, bazen kötü bir eli iyi oynama meselesidir. Jack London

"bu dünyayı, kuşkulu bir bakışla bir tür cehennem olarak gören ve buna göre yalnızca, kendine ateş geçirmez bir oda bulmaya çalışan kişi çok daha az yanılır. budala kişi, yaşamın hazlarının peşinden gider ve aldandığını görür. bilge kişi ise belalardan kaçınır. bunda başarısız da ols bu kendi budalalığının değil, talihinin suçudur. başardığında ise aldanmamıştır. çünkü, kurtulduğu belalar son derece gerçektir. belalar onun çok uzağından geçmiş olsalar ve hazıardan gereksiz yere fedakarlık etmiş olsa da, aslında bir şey yitirmiş değildir. çünkü tüm hazar hayalidir ve bunların yokluğuna üzülmek dar kafalılıktır,
hatta gülünçtür."
aforizmasındaki ateş geçirmez oda.

Geceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır. Sezai Karakoç

Gülmek olmasaydı gezegenimizdeki hayat dayanılmaz olurdu. Steve Allen

Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab!
İsyan edenlerden eyleme bizi..
Ezeli ebedi bu dünya sanıp seni bilmezlerden eyleme bizi..
Aldanip dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi..
Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi.. AMİN.
Cumamız mübarek olsun. Hayırlı Cumalar..

Ne mutlu Türküm Diyene
Haluk Levent'in 18 Mart Çanakkale zaferi için hazırladığı İzmir marşı

Elindekinin degerini kaybettikden sonra anlayan kisinin kalbinden gelen yanik kokusuna bayiliyorum.

X