Günün Sözü ?

Nice insanlar gördük üstlerinde elbise yok ! Nice elbiseler gördük içlerinde insan yok !
[ Hz. Mevlana ]

Böyledir de ölüme kimse inanmaz hala! Ne tabutu taşıyan, ne de toprağı kazan . . .
[ Necip Fazıl Kısakürek ]

Annelerin her türlü öksürük, hapşırık, halsizlik, ağız ve diş hastalıklarına cevabı aynı - "HEP O BİLGİSAYARA BAKMAKTAN . "

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf: "Evi benim üzerime yap dedi."

5 dakikalığına komşuya gidiyorum, yarım saat sonra yemeğin altını kapat!. diyen anneyi alkışlıyoruz.

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın , en güçlü anımdır yalnızlığım ! Çünkü ben daima tek başıma iktidarım . .

Sana Verdiğim İLgiyi Sevgiyi Şefkati Ağaca Verseydim Ağaç KökLeriyLe KaLkar DallarıyLa Bana SarıLırdı

hayır bütün kızLar aynı dgLdir ! kız vardır askı içn canını verir kız vardır zevki için kızlıgını verir !

kırıLmıs bir bardaktan etrafa saçıLmış cam parçasıyım. uzerime basmaya çaLışanLarın ayakLarını kanatmak zorundayım.

Evet ! haklısınız... Hepiniz 1 numarasınız :)
Anneniz birşey istediğinde yapmamakta ısrarcı ,Sevgilinizin bir tek isteğini Anında yapabilecek kadar adamsınız...AferinN //

Herkese Eşit Dαvrαn αmα αsLα Sonsuz Güvenme ! İnsαnoğlu bencildir.. - Yıkıverir Hαyαllerini Tepene !

İranlı bir şair diyor ki; Aşk'a uçarsan kanadın yanar. Bunun üzerine Mevlana diyor ki: Aşk'a uçmazsan kanat neye yarar..!

Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir.Unutma, 'Yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir'.
Dostoyevsky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…