Günün Sözü ?

Artık insanları tanımaya çalışmakla vakit kaybetmiyorum.Nasıl olsa onlar, zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyorlar. [Paul Auster]

Bir fikri kalabalıkların seslendirmesi, onu güçlü yapmaz, sadece popüler yapar. Hakikat, ona tek bir kişi sadık kalsa bile, gücünü ve değerini yitirmez.

Cehalet kötü bir bitki gibidir, diktatörler bu bitkiden istifade ederler oysa demokrasilerde vatandaşların cehaletine katlanılamaz.
William Henry Beveridge

"Yaşım ilerledikçe, insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum; Yalnızca ne yaptıklarını izliyorum." - Carnegie

" Git yada kal benim için farketmez. Çünkü zamanla anladım ki; 'Varlığı birşey kazandırmayanın yokluğu birşey kaybettirmez.' " -Dylan

“Özlemek çok garip bir his, canın acıyor ama acımıyor gibi, korkuyorsun ama gelsin istiyorsun gibi, 'keşke' ile 'ama' arasında kalıyor gibi.”

Hic hata yapmayan insan , hicbirsey yapmayan insandir. Ve hayattaki en buyuk hata insanin kendini hatasiz sanmasidir. Yunus Emre

Son düzenleme:
"Sokağımsan
Ben anahtarı çevirdiğim zaman
Kapanan evin kapısı değil,
Senin kapın olsun açılan."

Cemal Süreya

Bu ülkede 11 yaşındaki kız 24 kişinin tecavuzune ugradiktan sonra dalga geçer gibi hakkını helal et dendi. Bu ülkede 14 yasindaki kız 11 kişinin tecavüzune ugradiktan sonra annesine "senide kızın gibi yapacağız" dendi. Bu ulkede erkekler kendilerine bakmadan kızlarla "kezban" diye dalga geçip bakımlı olanlara "fahişe" dedi. Bu ülkede boşanmış kadın devletten koruma istemesine rağmen bişey olmaz denip evine yollandiktan sonra eski kocası tarafından öldürüldü. Bu ülkede kadın cinayetleri son 7 yılda %1400 arttı. Bu ulke kadın cinayetlerinde Avrupa birincisi. DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…