Günün Sözü ?

" Bu dunyada akla deger veren yok madem,
Akli az olanin parasi cok madem,
Getir su sarabi;alsin aklimizi
Belki boyle begenir bizi el alem"

OMER HAYYAM

" Geçmişinizi unutmayın, ama hatırlamayın da! Tekrar, bıktırır; tarih işte bu yüzden sıkıcıdır. " (Küçük İskender)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Uğraşma boşuna. Seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Gördükleri, ancak kendi anladıkları kadarı olacak." Mevlana

" Şimdi sen; Uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için, kendine mi kızgınsın? " Mevlana

" En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım. İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım. " (Küçük İskender)

Issızlığa teslim olmazdı sahiller, kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer.

Can Yücel

Arza hacet yok,
Halim sana ayandır.

Dile gerek yok,
Sessizliğim sana beyandır.

Söze lüzum yok,
Susuşum sana kelamdır.

Kelama ihtiyaç yok,
Aşk sana figandır.

Şems-i Tebrizi

"İnsanlar tek başına olmanın, sizi yalnız yaptığını düşünür ben buna katılmıyorum. Çevrenizin yanlış insanlarla dolu olması dünyadaki en büyük yalnızlıktır." Kim Culbertson

"Beni düşmanımın kötülüğü değil, dostumun sinsiliği korkutur..!" - Hz. Hamza

" Senden evet cevabı alana kadar kendini yırtan sonra havalara giren canlıya 'erkek' denir. " (Küçük İskender)

" Bazen ne onunla yapabilirsiniz, ne de onsuz. Ne terkedebilirsiniz, ne de yeniden sevebilirsiniz; sürünür gidersiniz. " (Can Dündar)

Mert bir defa ölür, namert bin defa

azeri atasözü

Mevkilerini para ile satan kişiler ,
masraflarını geri alma yoluna düşerler

Aristo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…