Günün Sözü ?

Üniversitede sevgilimle aynı evde kalamam ama lisede evlenebilirim. Hamile dışarda gezemem ama 3 çocuk yapmam isteniyor. Dışarıda sevgilimi öpersem haram ama 7 yaşındaki kızla 90 yaşındaki adamın evlenmesi helal.

Aşık hiç yalnız kalır mı hafız ?
Yâr çıksa kapıdan,
Hasreti gelir ..
— Serdar Tuncer

Ne zaman mutlu olmaya kalksam otur diyor yalnızlığım otur!

Ben Sana İnansaydım Senin Için Savaşırdım.
Savaşsaydım Mutlaka Kazanırdım..
Artık Vazgeçtiklerim Kadar Özgürsün…

Şanssız değilsin, sadece hayallerin gerçekleşmeyecek kadar güzel..

O değil de şimdi nüfus sayımı yapılsa, seni de adamdan sayacaklar ya, ona yanıyorum.

Nasip; İstenen değil, hep verilen...!
Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den.
Nasip değilse; senin olsa bile kayar gidermiş elinden..

- Hz. Mevlana

" İrademizin hükmetmediği tek yaşam benzeri şey rüyadır. İşte bu nedenle en özgür olduğumuz zaman da rüyalarımızdır. Ve rüyalar tatmin olmamış isteklerimizden doğar... Keşke birlikte rüya görebilseydik. "

12 yaşındaki kızı telli duvaklı gelin etmek gayet normaldir bu ülkede. Ayıp olan sevgiliyle el ele yürümektir. Mini etek giymek ayıp ama bakmak sevaptır mesela.Zihniyetinde olmayan ahlakı giydiğiniz kumaşlarda ararlar.Merhaba, burası Türkye...

Gerçekten verecek sevgim var,
Ama bunu hakedecek kimsem yok...
C.Bukowski

Sen onu kırmamak için yanlışlarını söylemezsin; o kendini mükemmel zanneder..

Küçükken küseceksen oynama derdik..
Peki ya şimdi ne diyelim?
Gideceksen sevme mi?
satacaksan gelme mi?

Hiçbir Yere Sığmadı Aşkın.
Gönlüme Sığdı Yalnız.
Şimdi Gönlüme de Sığmıyor.
Gözlerimden Sızıyor..
Hz. Mevlana

"Acılar insanları değiştirir.
Eğer bir insanı değiştirmek istemiyorsanız onu kırmayın."

Küfür benim ağzıma hiç yakışmıyor ama bazılarının üzerinde müthiş duruyor!

Türkiye ensest ilişki bakımından dünyada ilk beş ülke arasında yer alıyor.
Bu ortamda milyonlarca insan garip bir refleksle “kadın” kelimesinden vazgeçip “bayan” diyerek kendini daha ahlaklı ve kadınlara daha saygılı göstermeye çalışsa da, erkekler yerli yersiz “bacı” ve “yenge” gibi hitaplarla “asla harama uçkur çözmeyeceklerini” vurgulasa da, olur olmaz yerlerde ve zamanlarda herkes birbirine din ve ahlak nutukları atsa da durum değişmez:
Bu toplumun ciddi ahlaki sorunları ve cinsellikle ilgili tehlikeli takıntıları olduğu gizlenemez.

Hakan Aksay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…