Günün Sözü ?

Mütevazi olan kişileri enayi yerine koymayın, sesini çıkartmıyorsa kalitesindendir.

Eflatun

İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler.

Charles Bukowski

Hayatta duygularını ve sevdiğini söylemeyi erteleme; Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir.

Honoré de Balzac

Bir kadına hak ettiği değeri verirsen, mükafatın hak ettiğinden fazlası olur. Çünkü cömertlik kadının doğasında vardır.

Emre Tuncer

Herkes senin nasıl göründüğünü bilir; Ama çok az insan nasıl olduğunu hisseder.

Niccolo Machiavelli

Rüzgâra, gelgite ya da denize aldırmıyorum artık. Zamana ya da kadere isyan etmiyorum, bana ait olan bana gelecek çünkü.

William Shakespeare

Küçük şeylerden keyif al. Çünkü bir gün geri dönüp baktığında onların büyük şeyler olduğunu fark edebilirsin.

Robert Braul

Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen, sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.

Ernest Hemingway

Bazı şeylerin sebebini hiç bilmemek, bazı insanlarla hiç tanışmamak, ve onlara kendini anlatmamak en iyisi...

Artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum; nasıl olsa onlar zamanı gelince kendilerini tanıtıyorlar.

Paul Auster

Dünyadaki en saf insan olduğunu iddaa eden kişiler, aslında şeytana danışmanlık yapabilecek kapasitede kişilerdir. Unutmayın...

Charles Bukowski

Aptallara göre insanlar; Irk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.

Albert Einstein

Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim.. Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim ..Dünya öküzün üstünde derler ama; dünyanın üstünde nice öküzler bilirim !.

Uğruna ölmekse seni yaşatmak bin kere ölürümde adına leke sürdürmem, Gururdur namustur bayrak ve sancak, aksada kanım zalimi güldürmem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…