Günün Sözü ?

İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir.

F.Garcia Lorca

Başkası düştü mü, 'Çürük tahtaya basmasaydı' deriz. Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük çıkmış olmasından şikayet ederiz.

Cenap Şehabettin

Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun.

J.Bernard

İnsanın karakteri en çok nelere güldüğünde belli olur.

Goethe

Son düzenleme:
Pek az kişi, iyi talihli bir dostun başarılarını kıskançlık duymadan kutlayabilir.

Aeschylus

"Hiç kimseye güvenmeyen bir insanın, mutlaka geçmişte birine çok fazla güvenmişliği vardır..."

Kinimiz büyüdükçe, kin beslediğimiz kimseden daha çok küçülürüz.

La Rochefoucauld

Ateşten Bir Kalbim, Buzdan Bir Ülkem, Tuzdan Bir Evim, Şekerden Bir Sevgilim Vardı. Sonra Ne mi Oldu..? Sadece Yağmur Yağdı..

Bazen bakıyorumda şöyle bir geçmişe;ben hep"biz"olmayı beceremeyen bencil insanları sevmişim.
En çok ihtiyacım olduğu zamanlarda ya yalnız bırakılmışım,ya da hep yılanlara sarılmışım.
Yinede Rabbim güç vermiş kimsede kendimi bırakmamışım,çekip gitmişim.
Beni üzme hakkını nerden bulmuş bu insanlar diye geçmişe dönüp her baktığımda ise hep aynı imzayı görmüşüm,aslında kimse suçlu değilmiş,hepsine ben izin vermişim...

hayatta birçok kez vefasızlık ve nankörlük görmüş kişiler,
önce insanları aramaktan,
sonra yapılan haksızlıklara ağlamaktan
ondan sonra hatırlamaktan,en sonda
nefret etmekten vazgecerler

"Başımıza gelen herhangi bir belâda, tesirinden çok niyete bakarız.. Damdan düşen bir kiremit bizi daha çok yaralar !.. Fakat kötü bir elin attığı taş kadar kederlendirmez..! Taş hedefe değmeyebilir ; Fakat niyet yapacağını yapar..."
Jean-Jacques Rousseau

"Dost uğrunda ölmek kolay, fakat uğrunda ölünecek dostu bulmak zordur."
Nazım Hikmet RAN

"İnsanların da yan etkileri var.. Bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandırabiliyor..."
N. Parra

"Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla..!"
Hz Mevlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…