Günün Sözü ?

''Çok uğraştım,

İnsanların söküklerini dikmek için.Ama beceremedim!

ANLADIM Kİ; SÖKÜK KİŞİLİKTEYSE,

DİKİŞ TUTMUYOR!!!

Emeksiz yemek yiyenlerin yediği ekmek boğazında kalsın. Lafla peynir gemisi yürütebilen bitli Şaziyeler, lafım size. Az daha kaldır o eteği sen.

Sizi bilmiyorum ama ben pişmanlık duyan,utanabilen insanları çok seviyorum.

Pişkinlik ne kadar ucuzsa; utanç o kadar değerlidir çünkü!

Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini BİLMEZLERİN söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli HAYRANLIKTIR :))

Alçakça Söylenen Bir Söze Karşılık Vereyim Deme!Çünkü O sözün SAHİBİNDE ONUN GİBİ Daha Nice DÜŞÜK SÖZLER VARDIR !!!

Son düzenleme:
Seni görmek istiyordum kısacası. İnsan görmekle bile bazı şeylerin ağırlığına dayanabilir, avunabilir, hayal kurmaya devam edebilir.

Oğuz Atay

Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum ikimizi de aşar o kapının ardındaki masal.

Cezmi Ersöz

Beklersem gelmez ki. Beklemesem gelir mi? Umut vardır. Beklemediğim zaman umut vardır.

Sait Faik Abasıyanık

Ve senin yanında öylesine huzurlu, öylesine huzursuz; öylesine baskı altında ve öylesine özgürüm ki.

Franz Kafka

"Unutma! Her şeyin bir hesabı var; Üzdüğün kadar üzülürsün." /Hz. Şems/

Havva olmak istiyor şimdi yüreğim..
Çünkü o Adem'in bir tanesiydi...

Bu hayatta şunu öğrendim;ne olursa olsun oluruna bırakacaksın...Fazla düşünmek,fazla sevmek,fazla önemsemek her zaman seni yaralar,yıpratır.Ne kadar az düşünüp,umursamaz davranırsan o kadar güçlüsün.Ve duygularını ne kadar az belli edersen o kadar değerlisin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…