• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

$942948_595564513795228_1440010252_n.jpg

Ne iş yaparsın sen dedi: -"Hamalım ben dedim"...Nasıl yani dedi...-"Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim"..

''Çok uğraştım,

İnsanların söküklerini dikmek için.Ama beceremedim!

ANLADIM Kİ; SÖKÜK KİŞİLİKTEYSE,

DİKİŞ TUTMUYOR!!!

Emeksiz yemek yiyenlerin yediği ekmek boğazında kalsın. Lafla peynir gemisi yürütebilen bitli Şaziyeler, lafım size. Az daha kaldır o eteği sen.

Sizi bilmiyorum ama ben pişmanlık duyan,utanabilen insanları çok seviyorum.

Pişkinlik ne kadar ucuzsa; utanç o kadar değerlidir çünkü!

Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini BİLMEZLERİN söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli HAYRANLIKTIR :))

Alçakça Söylenen Bir Söze Karşılık Vereyim Deme!Çünkü O sözün SAHİBİNDE ONUN GİBİ Daha Nice DÜŞÜK SÖZLER VARDIR !!!

Son düzenleme:
Seni görmek istiyordum kısacası. İnsan görmekle bile bazı şeylerin ağırlığına dayanabilir, avunabilir, hayal kurmaya devam edebilir.

Oğuz Atay

Beklersem gelmez ki. Beklemesem gelir mi? Umut vardır. Beklemediğim zaman umut vardır.

Sait Faik Abasıyanık

Ve senin yanında öylesine huzurlu, öylesine huzursuz; öylesine baskı altında ve öylesine özgürüm ki.

Franz Kafka

"Unutma! Her şeyin bir hesabı var; Üzdüğün kadar üzülürsün." /Hz. Şems/

Havva olmak istiyor şimdi yüreğim..
Çünkü o Adem'in bir tanesiydi...

$485577_262136190594494_200148174_n.png

Bu hayatta şunu öğrendim;ne olursa olsun oluruna bırakacaksın...Fazla düşünmek,fazla sevmek,fazla önemsemek her zaman seni yaralar,yıpratır.Ne kadar az düşünüp,umursamaz davranırsan o kadar güçlüsün.Ve duygularını ne kadar az belli edersen o kadar değerlisin......

Back