• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

"Ee sonra" derim hep kendime.. Yazdıktan, söyledikten, düşündükten ve yaptıktan sonra. Yapacak başka aptallığın kaldı mı?

Ey Gönül!
Şimdi sorarım sana,hangi aşk daha büyüktür?
Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?
Şems-i Tebrizi

Çaresizlik Allah''tan gelen en güzel işarettir...
Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir...
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün...
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir...

Mevlâna Celaleddin

Aşk; bilmektir Ey Sevgili!
Bir tek yârı bilmek, onu candan daha aziz bilmektir.
Ondan gayrı bildiklerinin hiçbir şey olduğunu
Dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir.
Onun selamı ile gelen bela olsa Eyvallah diyebilmektir.
Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah. Bilesin!

HZ.MEVLANA

$5472_10151592678586189_432234178_n.jpg

paylaşmak güzeldir:16:

Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerlerde buluşuruz.

Kayahan

Paylaşmak elbette güzeldir;bir dilim ekmeği,bir bardak suyu ve en güzeli ise -sevgi-yi :114::16:

Kime sorsanız önemli olan "iç güzellik" der.Ama aslında herkes dış güzelliğe bakar çünkü dışını beğenmediğin birinin içini zaten hiç merak etmezsin.

Eki Görüntüle 676146

Günaydın sevgili arkadaşlar......:16:
bu sözün hastasıyım; iyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır...

[FONT=verdana,sans-serif]* Bütün salonu gülmekten kırıp geçirdikten sonra, odasına geçip, sessizce ağlayan palyaço gibiyim...[/FONT]

* İsyan etmiyorum. Haşa haddim değil ama bazen şu kalbimi cami avlusuna bırakıp, kaçasım geliyor...

* Hem şükür bilmeyen kulsun, hem diyorsun küpüm dolsun. Sen Âllah'tan razı ol ki; Allah senden razı olsun - NECİP FAZIL KISAKÜREK

bu sözün hastasıyım; iyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır...

[FONT=verdana,sans-serif]* Bütün salonu gülmekten kırıp geçirdikten sonra, odasına geçip, sessizce ağlayan palyaço gibiyim...[/FONT]

* İsyan etmiyorum. Haşa haddim değil ama bazen şu kalbimi cami avlusuna bırakıp, kaçasım geliyor...

* Hem şükür bilmeyen kulsun, hem diyorsun küpüm dolsun. Sen Âllah'tan razı ol ki; Allah senden razı olsun - NECİP FAZIL KISAKÜREK

Aynen sana katılıyorum Gulumsunn adalet illede adalet.
Hepside birbirinden anlamlı sözler....

Back