Günün Sözü ?

Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme.

Paul Auster

Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır.

Dostoyevski

"Vedalar gözleri ile sevenler içindir, Çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar"- (Hz. Mevlana)

Rağbeti Allah olanın,yükselişi de Miraç olmaktadır.

İsminiz kayıtlara müslüman olarak geçti diye sevinmeyin,Allah'ın kayıtlarında nerede yer aldığınızı düşünün.mevdudi

Eş olmak" ne demektir,hiç düşündünüz mü?
"Her şeyiyle aynı olmak" sanır bazıları ve yanılır.
Bir çift çorap da "eş"tir mesela, tamamen aynıdır.
Aynı anda kirlenir,aynı anda yıkanır,
aynı anda giyilir ama farklı zamanlarda ve farklı yerler
den sökülür,yıpranır ve yine aynı zamanda atılır..
"EŞ" olmak,aynı olmak değil;her hâlükârda, BİR ARADA olabilmektir...

Bize gözün değil, gönlün gördüğü yürek gerek.
Düşlerdeki tabir değil, gerçeğe vuslat gerek!... (Hz.Mevlana)

"Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar; Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar!"

Bazen daha güzel şeylere yol açmak için bazı şeylerin yıkılması gerekiyor.

How I Met Your Mother

Namazı insan kılar, Namaz insanı insan kılar...
Hz.Ali

Denizi sorguya çektim.Dedim "Görüyor musun yaşadığımı?". Yetinemedim. Tuttum yakaladım kendimi.Durdum,kendime soruyorum "Yaşadığını görüyor musun?"

“Görünüşe aldanma; çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün seni yaşatan su, yarın seni boğabilir.”

Hz. Mevlâna (k.s.)

Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kim bilir.

"Mutlu olmanın yolunu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk, yanıldık. Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık." - Cemal Süreya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…