• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Köyün İT leri kendi aralarında düşman olsalar da KURT u görünce birleşirler..:))

Erkeğin kalbine giden yol kıçından geçer, tekmeyi bir koyarsın hop hemen kalbinde baş köşedesin.:))

Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların,aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor...:)

Tek bir erkeğin peşinden koşarım. Oda "OĞLUM" yürümeyi öğrenirken düşmesin diye...!

'Kirmizi ruj' tehlikelidir,bıçak gibi keskindir...
ya mükemmel olursunuz ya da çok ucuz...!

İnsanlar onlar için ne yaptığınızı anlamazlar...

Siz yapmayı bırakana kadar...

Regl olduğunda Orkid reklamlarındaki gibi mutlu bi tane kadın varsa,Allah da benim belamı versin:)))

Bazı insanlar her şeyi olduğu gibi görür ve ''Neden?'' diye sorarlar. Bense her şeyi asla olmadığı biçimde hayal eder ve ''Neden olmasın?'' diye sorarım.

George Bernard Shaw

Son düzenleme:
Ne kadar doğru söylenmiş ve yazılmış çok sevdim bu sözleri.....:16:

Eklentiler

• $482618_459871657418489_1768334719_n.jpg
    $482618_459871657418489_1768334719_n.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 37
Benim beynim yol geçen hanıdır !
Her isteyen gelir, her isteyen kalır, her isteyen gider, gönlüm ise paşa haremidir en iyilerini, en güzellerini ve keyiflilerini oraya toplarım ve asla bırakmam....
Haaa şunu unutma ben istediğim yerde tutarım seni, senin yaptığın atar hayatıma renk katar ;)

Her zaman yanındayım, diyenlerden koleksiyonum var.
'Seni Seviyorum' diyenlerden, bal mumu heykellerim var.
' Biz arkadaşız ' diyenlerden, çini vazolarım var.
'Seni özlüyorum' diyenleri, dokuma halılarına çevirdim.
Şimdi En Büyük Sanatkar benimm !
İNSAN İŞLİYORUM...!

Her türlü zevkin kucağına oturmuş insanlar şevkatli kollarda uyuyamazlar uyuyamayacaklarda !
Hani bir laf vardır ya rahat batar ;)

İki kişilik duânın adıysa saadet,
ya Rabbi beni onunla beraber affet!

| Necip Fazıl Kısakürek |

Gitmek gerekir bazen..
fazla yormadan, daha çok bıktırmadan..
eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan.

- Can Yücel

Back