Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim! Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen birine, yara değilde yar diyebilir misin!
Orada neler olup bitiyor biliyor muyuz..Hayır bilmiyoruz sadece bize söylediği kadarını biliyoruz..Ölümler sadece bu..Ya o köpekler insan sıfatı altındaki Şereften vicdandan yoksun Varlıkların yaptıklarını biliyor muyuz..? HAYIR..
Ama ben bugün dün bir seminerde paylaşılan bilgileri Paylaşmak iStiyorum..O kansızlar soysuzlar neler yapıyor biliyor musunuz..Müslüman kardeşlerimizi babalarının abilerinin annelerinin eşlerinin gözü önü önünde soyup tecavüz ediyorlar..ben bu satırları yazarken ağlıyorum..Daha duyarken ağlıyorum ya orada bunu yaşayanlar..
ALLAH BELALARINI VERSİN..KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN...!!!!
Siza yalvarıyorum ; Ellerinizi semaya açıp dua edin bitsin bu zulüm işkence..Rabbim oradaki kardeşlerimizi KORUSUN ESİRGESİN..O soysuzların eline bırakmasın..