• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim! Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen birine, yara değilde yar diyebilir misin!

Terk edilirken ''görüşürüz'' kelimesi kadar, acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir!

Çok nadiren rengarenk birisiyle karşılaşırsın ve işte o zaman, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. (Flipped)

Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur...

Hz. Mevlana.

Öyle Insanlarla Birlikte Olacaksın Ki; Onlar Için “Iyi Mi ?” Diye Sormadan “Iyi Ki” Var Diyebilesin...
Ece Ayhan

Annesinden dayak yediği halde, yine de "Anne" diye ağlayan bir çocuktur 'Aşk'. Cemal Süreya

Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç! Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın. ' Ayşe Kulin '

"Benim en kötü hikayemi, en güvendiğim insanlar yazdı." (Cemal Safi)

Günün Sözü ; SURİYE..

Orada neler olup bitiyor biliyor muyuz..Hayır bilmiyoruz sadece bize söylediği kadarını biliyoruz..Ölümler sadece bu..Ya o köpekler insan sıfatı altındaki Şereften vicdandan yoksun Varlıkların yaptıklarını biliyor muyuz..? HAYIR..

Ama ben bugün dün bir seminerde paylaşılan bilgileri Paylaşmak iStiyorum..O kansızlar soysuzlar neler yapıyor biliyor musunuz..Müslüman kardeşlerimizi babalarının abilerinin annelerinin eşlerinin gözü önü önünde soyup tecavüz ediyorlar..ben bu satırları yazarken ağlıyorum..Daha duyarken ağlıyorum ya orada bunu yaşayanlar..

ALLAH BELALARINI VERSİN..KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN...!!!!

Siza yalvarıyorum ; Ellerinizi semaya açıp dua edin bitsin bu zulüm işkence..Rabbim oradaki kardeşlerimizi KORUSUN ESİRGESİN..O soysuzların eline bırakmasın..

Back