• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

* "Sabır önceleri insana zehir gibi görünür, fakat bunu huy edinirsen bal olur." SADİ

* " Namaz, sancıma ilâç, yanık yerime merhem; onsuz, ebedî hayat benim olsa istemem!" - NECİP FAZIL KISAKÜREK

"Hoşlanmadığına tahammül sabır değildir.
Sevdiğine kavuşamayacağını bilsende, kavuşacakmışcasına gayret etmendir.
Bırak, sabır sana sabretsinki acıyı bal eylesin."

Mevlana

Ah İstanbul ! Sen değil misin ki içinden geçen deniz uğruna iki yakası bir araya gelmeyen.

Yıllar geçse bile değişen tek şey rakamlardan ibaretti. Herşey yine eskisi gibi yepyeni duruyordu bir yerlerde.

Seni eksiğinle, kusurunla, günahınla, sevabınla hakikaten sevenin; seni "Hata işledin, yanlış yaptın!" diyerek terketmeyenin sadece ALLAH olduğunu bilseydin; başkalarına kulluk etmekten vazgeçerdin..

[ AbdûlKadir-i Geylani (K.S) ]

Seni her hatırladığımda içime dokunuyorsun ve sen her içime dokunduğunda; kendimden geçip yanına geliyorum.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Hayatın bize sorduğu en zor matematik sorusu; aklını başına "topla" ve kalbinden onu "çıkar ".

Alıntıdır.

Sen şimdi yazdığım şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi sevgili? Sana kafiyeli cümleler fazla gelir! Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini.

Can Yücel

Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya, bunun verdiği mutluluk da az değil ki !

Cemal Süreyya

Bir zamanlar senin çirkinliklerin de güzeldi.
Şimdi güzelliklerin bile çirkin.

Beni dışardan yargılayanlara söyleyecek sözüm yok. Zaten dışarıda kalmaları onlara yetiyor.

Mark Twain

Kırdım mı incittim mi birilerini
Kimleri kazandım, yitirdiklerim kimler?

Kendimi yeniledim mi yazdıklarımda?
Yeniden düşünmeliyim

Dostluklarımı, ilişkilerimi
Gözlerim çocukluk fotoğraflarında mı kaldı
Yitirdim mi yoksa masumiyetimi?

Murathan Mungan

Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, Allah iki ağız bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek.

Şems-i Tebrizi

Back